Άλλος άνθρωπος ο Γιώργος Γεροντιδάκης: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Σασμού» με διαφορετικό στυλ

Σασμός: Η είσοδος του Γιώργου Γεροντιδάκη στη σειρά που θα κάνει χαμό

Η σειρά που έκανε πάταγο τον χειμώνα αποφασιστήκε να συνεχιστεί έτσι νέος κύκλος έρχεται για τον «Σασμό» με νέα πρόσωπα και πολλές ανατροπές.

Όπως αποκάλυψε λίγο πριν την ολοκλήρωση του α’ κύκλου ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης «Θα έχουμε αφίξεις. Έρχονται νέα πρόσωπα και σπουδαίοι ηθοποιοί. Άπαντες οι ηθοποιοί θα παραμείνουν, σε αντίθεση με αυτά που λέγονται στα spoilers».

Σασμός: Ανατροπές και νέοι ηθοποιοί όπως ο Γιώργος Γεροντιδάκης

Οι ανατροπές αφορούν τους ρόλους του Μαθιού, ο οποίος θα προσπαθήσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Βασιλική, του Σταύρου που ανακαλύπτει ποιος είναι πραγματικά ο Αστέρης, της δυναμικής Καλλιόπης η οποία προσπαθεί να σώσει τους γιούς της και της περιπέτειας της υγείας της Αργυρώς. Επίσης δυσκολίες στις ζωές της Μαρίνας, του Άγγελου και της γιαγιάς Ειρήνης καθώς και της Άσπας, του Νικηφόρου, του Μανώλη και της Στέλλας.

Από τα νέα πρόσωπα της σειράς θα είναι και ο Στέλιος Μαϊνας μαζί με τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Ο δεύτερος θα υποδυθεί έναν αστυνομικό, με παράξενη συμπεριφορά και εμπλεκόμενες σε περίεργες ιστορίες.

Ο αγαπημένος μας Μελέτης σε νέα πόστα πλέον και σε νέες τηλεοπτικές περιπέτειες στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στα social media από τα γυρίσματα, ποζάρει μαζί με την Δανάη Παππά και την Νεκταρία Γιαννουδάκη, που υποδύεται την μητέρα της Στέλλας (Ευγενία Σαμαρά).

Related posts

Ο Ιχθύς με τι ταιριάζει;

«Βόμβα» ΣΚΑΪ με Ελένη Μενεγάκη: Διέρρευσε η αποκαλυψη και οι τηλεθεατές αγωνιούν για το μέλλον

«Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, πάμε δυνατά!»- Το μήνυμα του Γιώργου Αυτιά