“Άμα χάσουμε, χάσαμε”: Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου για την περιπέτεια υγείας του

Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής έχει περάσει μια πολύ δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, και δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», στον Alpha, βρέθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Συνομιλώντας με τη Ναταλία Γερμανού ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα, όπως και στα τελευταία του επαγγελματικά βήματα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τη γνωριμία που είχε με τον πατέρα της παρουσιάστριας, Φρέντυ Γερμανό, και τις πλάκες που έκαναν για τα αθλητικά, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό του οποίο οπαδός είναι ο γνωστός ηθοποιός. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ευαισθησία που έχει ο ίδιος σε θέματα που αφορούν τους πρόσφυγες.

“Λένε πως σε αυτή την αρρώστια η ψυχολογία λένε πως παίζει τον κύριο ρόλο”, είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Στη διάρκεια της συζήτησης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Λένε πως σε αυτή την αρρώστια η ψυχολογία λένε πως παίζει τον κύριο ρόλο. Δεν ξέρω αν είναι ένα είδος σοφίας ή ένα είδος μοιρολατρίας, ο λόγος που αντιμετωπίζω τα δύσκολα πράγματα έτσι είναι γιατί λέω πως ήταν να γίνει. Όχι μόνο η υγεία αλλά οτιδήποτε ακραίο πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Αλλά, όχι, δεν λέω ποτέ πως θα το νικήσω. Λέω πως θα δω τι θα κάνω, θα το διαχειριστώ. Θα δούμε. Άμα χάσουμε, χάσαμε. Δεν είμαι καθόλου εναντίος της ήττας. Καθόλου», τόνισε.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη