Αν ανήκεις σ’ αυτά τα 4 ζώδια παίξτε ΛΟΤΤΟ την 27η Νεομβρίου: Τρελό χρήμα φέρνει η Πανσέληνος

by Newsroom i-diakopes.gr
Αν ανήκεις σ’ αυτά τα 4 ζώδια παίξτε ΛΟΤΤΟ την 27η Νεομβρίου: Τρελό χρήμα φέρνει η Πανσέληνος

Καταρχήν, να τονιστεί ότι κορυφώνεται στην 4η μοίρα του ζωδίου, όμως παρουσιάζει τον σκληρό σχηματισμό, γνωστό ως Τ-τετράγωνο στην αστρολογία. Σε αυτόν, συμμετέχουν οι λεγόμενοι ‘κακοποιοί’, κατά την ελληνιστική αστρολογία, Άρης και Κρόνος σε μοίρες 2ο και 0ο, αντίστοιχα.

Έτσι, όσοι έχουν το ζώδιό τους, πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) μεταξύ των μοιρών 0ο ως και 5ο, έρχονται αντιμέτωποι με πολλά εμπόδια. Θα υπάρξουν στιγμές κατά τις οποίες θα αισθανθούν ότι προσπαθούν μάταια και πως ο κόσμος είναι άδικος – πράγμα που αληθεύει στην παρούσα περίοδο για εκείνους.

Αντίστοιχα, μέσω δευτερευουσών όψεων, επηρεάζονται εμμέσως (αλλά όχι με την ίδια ισχύ) οι παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) μεταξύ 18ης και 20ης μοίρας, δηλαδή των τελών του δευτέρου και αρχών του 3ου δεκαημέρου. Εκείνοι, θα χρειαστεί να προετοιμαστούν για ξαφνικές ανατροπές κι επαναπροσδιορισμούς. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τι πρέπει να προσέξετε, ώστε να βγείτε (σχεδόν) αλώβητοι από την περίοδο της Πανσελήνου, η οποία θα διαρκέσει ως και τα μέσα, περίπου, του Δεκέμβρη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο της 27ης Νοεμβρίου;

Κριός

Η Πανσέληνος, για εσένα Κριέ, ρίχνει φως σε ζητήματα που αφορούν συγγενικά πρόσωπα, συμβόλαια, την επικοινωνία και τις μεταφορές σου. Όπως καταλαβαίνεις αυτό το διάστημα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση, προσέχοντας τι σου λένε, τι υπόσχεσαι, τι υπογράφεις, καθώς και πώς οδηγείς. Η βιασύνη είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει, όμως μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη, συνιστάται να την αφήσεις στην άκρη.

Ταύρος

Δεν επηρεάζεσαι και τόσο από τη συγκεκριμένη Πανσέληνο, Ταύρε, άρα αν δεν έχεις άλλους πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα στα ζώδια και μοίρες που αναφέρθηκαν στην εισαγωγή του άρθρου, κοιμήσου ήσυχος. Καλό είναι, πάντως, να προσέξεις τα χρήματά κι αποκτήματά σου λίγο περισσότερο μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου.

Δίδυμος

Δίδυμε, κρατήσου, ιδίως αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, γιατί το σύμπαν, μάλλον σου κάνει πλάκα! Πολλές από τις προσπάθειές σου βρίσκουν ‘τοίχο’. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, μέχρι και τα μέσα του Δεκέμβρη, είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου, να αποδεχθείς κάποιες καταστάσεις ως έχουν και να χαρίσεις λίγες εβδομάδες ξεκούρασης στον εαυτό σου.

Αν ανήκεις σ’ αυτά τα 4 ζώδια παίξτε ΛΟΤΤΟ την 27η Νεομβρίου: Τρελό χρήμα φέρνει η Πανσέληνος

Καρκίνος

Καρκίνε, σου αποκαλύπτει πολλά η Πανσέληνος αυτή κι εσύ χαρακτηρίζεσαι από συναισθηματικές διακυμάνσεις. Μαθαίνεις πράγματα που δεν περίμενες και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Η εχεμύθεια και η αποδοχή κάποιων δύσκολων καταστάσεων ως έχουν, αποτελούν μία καλή λύση μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου. Όλα είναι παροδικά.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, δεν ανήκεις σε αυτούς που επηρεάζονται άμεσα από την Πανσέληνο, εκτός κι αν έχεις προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα στα ζώδια και μοίρες που αναφέρθηκαν στο εισαγωγικό κομμάτι του άρθρου. Κάποιοι φίλοι σου, ενδεχομένως, να προκαλέσουν εμπόδια στην προσωπική σου ευτυχία, επομένως στήριξε τη χαρά σου επάνω σου στο 100%.

Παρθένος

Παρθένε, κάνε λίγη ακόμη υπομονή κι αποδέξου ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά. Έρχεσαι αντιμέτωπος με ατυχείς καταστάσεις, όπως ανατροπές σε προσωπικά κι επαγγελματικά, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις γίνεσαι θύμα των καταστάσεων. Το εξωτερικό σου περιβάλλον είναι αρκετά εχθρικό και συναντάς εμπόδια που δεν σου αξίζουν. Ξεκουράσου!

Ζυγός

Ζυγέ μου, αν ανήκεις στα τέλη του δευτέρου ή αρχές τρίτου δεκαημέρου, συνιστάται να επαναξιολογήσεις θέματα σχετικά με μία συνεργασία σου στο εξωτερικό ή την εκπαίδευσή σου. Επίσης, απόφυγε να κάνεις επαγγελματικά ανοίγματα, γιατί οποιουδήποτε τύπου επέκταση φαίνεται να πηγαίνει στον… βρόντο!

Σκορπιός

Σκορπιέ, κοιμήσου κι εσύ ήσυχα, μαζί με τους υπόλοιπους σταθερούς του ζωδιακού, με την μοναδική εξαίρεση αν έχεις προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα στις μοίρες και ζώδια που αναφέρθηκαν στην εισαγωγή του άρθρου. Ίσως να έχεις λίγες παραπάνω ανασφάλειες και συνιστάται να μην εμπιστευθείς τα χρήματά σου σε τρίτα πρόσωπα ή να μην επενδύσεις μεγάλα ποσά.

Τοξότης

Τοξότη μου, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, αποδέξου τις προκλήσεις του σύμπαντος. Συνειδητοποιείς σκληρά πράγματα όσον αφορά τις σχέσεις ή τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Δες το ως ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα. Επίσης, μπορεί να συναντήσεις εχθρότητα, πάνω στην προσπάθειά σου να επιτύχεις κάτι επαγγελματικό ή προσωπικό. Κινήσου διακριτικά.

Αιγόκερως

Για εσένα, Αιγόκερε, των τελών του 2ου κι αρχών του 3ου δεκαημέρου, πρόσεχε τη διατροφή σου και το κατοικίδιό σου αυτές τις ημέρες. Είναι περίοδος που πρέπει να φερθείς απολύτως υπεύθυνα, τακτοποιώντας κάθε σου υποχρέωση. Θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να προτιμήσεις να εργαστείς περισσότερο, θυσιάζοντας την προσωπική σου ευχαρίστηση.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, μην ανησυχείς για την επιρροή της Πανσελήνου, εκτός κι αν έχεις προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσου