«Αν δύο αδέλφια αυτοπροσδιοριστούν ως μη συγγενείς και συνάψουν σχέση τι θα γίνει;» – Η απάντηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στον Γιώργο Καπουτζίδη

by Τόνια Τζαφέρη
«Αν δύο αδέλφια αυτοπροσδιοριστούν ως μη συγγενείς και συνάψουν σχέση τι θα γίνει;» – Η απάντηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στον Γιώργο Καπουτζίδη

Αφροδίτη Λατινοπούλου: “Η συζήτηση αυτή οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια που εάν οδηγηθούμε θα καταλήξουμε να ζούμε με τους νόμους της ζούγκλας”

Γελοία εξακολουθεί να παραμένει η νεαρή βουλευτής από την Θεσσαλονίκη, Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία θέλησε να δώσει δημοσίως την δική της απάντηση στον Γιώργο Καπουτζίδη σχετικά με το δικαίωμα αυτοδιάθεσης και αναφέρθηκε και σε αδέρφια. Και μόνο το γεγονός πως ξεκινάει στην ανάρτηση της με την φράση: “Δεν είσαι ότι δηλώνεις”, τα σχόλια περιττά…

«Γινόμαστε μάρτυρες διάφορων δηλώσεων ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία ουσιαστικά παραπονιούνται πως έχουν λιγότερα δικαιώματα σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά και πως μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται όπως επιθυμούν και να έχουν προνόμια και δικαιώματα με βάση τον αυτοπροσδιορισμό τους» ανέφερε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Αν δύο αδέλφια αυτοπροσδιοριστούν ως μη συγγενείς και συνάψουν σχέση τι θα γίνει;» – Η απάντηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στον Γιώργο Καπουτζίδη

Στη συνέχεια, για να υποστηρίξει όλα αυτά που είπε, ανέφερε τον νόμο της Σαρίας ενώ χαρακτήρισε την καταπίεση των δικαιωμάτων στην Ευρώπη ως «συνειδητό ψέμα προπαγανδιστικής ατζέντας».

Οι δηλώσεις της Λατινοπούλου για την παιδεραστία

«Δηλαδή ενώ είμαι άντρας νιώθω γυναίκα, ή είμαι γυναίκα αλλά νιώθω άντρας ή δεν νιώθω ούτε άντρας ούτε γυναίκα και έτσι θέλω να με αντιμετωπίζει και η κοινωνία αλλά και η πολιτεία. Η συζήτηση αυτή οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια που εάν οδηγηθούμε θα καταλήξουμε να ζούμε με τους νόμους της ζούγκλας. Για παράδειγμα τι θα γίνει αν ένας 70χρονος συνευρεθεί με 13χρονη και αυτοπροσδιοριστεί ως 15χρονος, γιατί πολύ απλά τόσο αισθάνεται ότι είναι; Θα μπορεί να αιτηθεί αλλαγή νομικού πλαισίου για τη συνεύρεση με ανήλικο και δεν θα πούμε πως είναι παιδεραστία», ανέφερε.

«Τι θα γίνει αν δύο αδέλφια αυτοπροσδιοριστούν ως μη συγγενείς, συνάψουν σχέση και επιθυμούν να υιοθετήσουν, ισχυριζόμενοι πως θα είναι μια πολύ όμορφη, στοργική οικογένεια γεμάτη αγάπη;».

«Τι θα γίνει αν κάποιος ισχυριστεί πως γεννήθηκε βίαιος σαν λιοντάρι και σκοτώνει κόσμο; Θα δεχθούμε πως γεννήθηκε βίαιος και θα απαλλαγεί από κάθε ποινή;», συνέχισε η Λατινοπούλου.

«Δεν μπορεί να αλλάζουν οι νόμοι σε κάθε περίπτωση αυτοπροσδιορισμού δεν θα σταθεί όρθιο κανένα αξιακό σύστημα και θα καταλήξουμε να ζούμε με το νόμο της ζούγκλας», δήλωσε.

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Απευθύνθηκε στον Γιώργο Καπουτζίδη

«Για πόσο ακόμα θα ακούμε αιτήματα από άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, όταν όσα ζήτησαν η πολιτεία τα ικανοποίησε ως τώρα παρά τις αντιδράσεις;» και στη συνέχεια ρώτησε τον Γιώργο Καπουτζίδη:

«Διαφωνείτε κ. Καπουτζίδη πως δεν μπορεί και δεν πρέπει η κοινωνία να αλλάξει τα δομικά της στοιχεία πχ την οικογένεια προς χάριν ενός μικρού ποσοστού των μελών της;»

«Που θα βάλουμε επιτέλους μια κόκκινη γραμμή σε όλον αυτόν τον παραλογισμό που μαστίζει τις σημερινές δυτικές κοινωνίες;», κατέληξε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.