«Αν η βλάβη ήταν αριστερά» Βγαίνει νικήτρια η Μαρινέλλα – Η λεπτομέρεια που την έσωσε

by Newsroom i-diakopes.gr
«Αν η βλάβη ήταν αριστερά» Βγαίνει νικήτρια η Μαρινέλλα – Η λεπτομέρεια που την έσωσε

Μαρινέλλα: «Αν η βλάβη ήταν αριστερά, δεν θα είχε την ομιλία»
“Από ό,τι φαντάζομαι η αιμορραγία της έχει γίνει στο δεξιό ημισφαίριο και τα κέντρα λόγου είναι αριστερά και δεν επηρεάζεται η ομιλία”.

Ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής Ιατρικού Κέντρου, Γιώργος Ορφανίδης, μίλησε τη «Super Κατερίνα» για τη Μαρινέλλα και για την κατάσταση της υγείας της μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη επί σκηνής κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο.

«Αν η βλάβη ήταν αριστερά» Βγαίνει νικήτρια η Μαρινέλλα – Η λεπτομέρεια που την έσωσε
«Είναι πολύ σημαντικό το επίπεδο συνείδησης. Άλλο να είναι σε κωματώδη κατάσταση κι άλλο να επικοινωνεί και να εκτελεί εντολές. Δεύτερο σημαντικό από το ανακοινωθέν είναι ότι είναι μία σταθερή κατάσταση νευρολογικά κι είναι υπέρ του αρρώστου. Η πρώτη φάση είναι να του σώσουμε τη ζωή, η δεύτερη είναι να του δώσουμε ποιότητα. Από το ανακοινωθέν, η Μαρινέλλα έχει επικοινωνία κι ομιλία γιατί από ό,τι φαντάζομαι η αιμορραγία της έχει γίνει στο δεξιό ημισφαίριο και τα κέντρα λόγου είναι αριστερά και δεν επηρεάζεται η ομιλία.

Αν ήταν αριστερά, δεν θα την είχε. Άρα, αυτή τη στιγμή υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία για τα πάντα» δήλωσε ο κ. Ορφανίδης.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πέθαvε ο αγαπημένος ηθοποιός θρύλος στα 75, δυστυxώς δεν τα κατάφερε, υπέστn εγκεφαλικό

ΕΚΤΑΚΤΟ από Μαρία Καρυστιανού – Ανακοίνωσε αuτό που περίμεναν όλοι και αλλάζουν όλα

Κόκκινος συναγεpμóς στην Αττική: Δύσκολες οι επόμενες ώρες, σoκ νέο έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Πότε ανακοινώνει το νέο κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας – Το όνομα και το έμβλημα

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ 112 ΣΕ 4 ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΟΙΕΣ

Προτεινόμενα