Αναγνώστης: Η σύντροφός μου δεν κοιμάται αν δεν πει καληνύχτα στον πρώην άντρα της. Μήπως τον θέλει ακόμα;

Αναγνώστης: Η σύντροφός μου δεν κοιμάται αν δεν πει καληνύχτα στον πρώην άντρα της. Μήπως τον θέλει ακόμα;

Ερώτημα Αναγνώστη: Το δίλλημα ενός συντρόφου, για την κοπέλα του

Ερώτημα αναγνώστη: Νιώθω πολύ περίεργα. Έχω φτάσει σε ένα σημείο να μην μπορώ να αντιληφθώ αν αυτό που μου συμβαίνει είναι φυσιολογικό ή όχι. Με τη σύντροφό μου τη Μαρία είμαστε μαζί δύο χρόνια. Όταν τη γνώρισα είχε πάρει διαζύγιο τους τελευταίους τρεις μήνες από τον πρώην άντρα της, αλλά διατηρούσαν αρκετά καλές επαφές λόγω του παιδιού τους. Μέχρι εδώ όλα καλά. Γνώρισα αμέσως την κορούλα της, την οποία κατασυμπάθησα και με κατασυμπάθησε. Τα πράγματα με την κοπέλα μου πήγαιναν πολύ καλά, έτσι αποφασίσαμε γρήγορα να μείνουμε μαζί.

Η καθημερινότητά μας ήταν πολύ καλή και μπορώ να πω ότι βρήκαμε πολύ γρήγορα τους ρυθμούς μας, εκτός από ένα πράγμα που κάνει και δεν μπορώ να εξηγήσω.

Κάθε βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο παίρνει τηλέφωνο τον πρώην άντρα της για να του πει καληνύχτα. Θα το θεωρούσα πιο φυσιολογικό αν έπαιρνε π.χ. τη μητέρα της ή τον πατέρα της αλλά εκείνη παίρνει τον πρώην άντρα της κάτι που με βάζει σε υποψίες. Υπάρχει περίπτωση να τον θέλει ακόμα;

Αναγνώστης: Η σύντροφός μου δεν κοιμάται αν δεν πει καληνύχτα στον πρώην άντρα της. Μήπως τον θέλει ακόμα;

Αναγνώστης: Το απίστευτο ενός ερωτήματος – Μήπως τον θέλει ακόμα;

Της έχω κάνει νύξη πολλές φορές αλλά στο τέλος μου το γυρνάει μπούμερανγκ και βγάζει εμένα φταίχτη. «Τι θες;», μου λέει. «Να είμαστε τσακωμένοι και να τρέχουμε στα δικαστήρια, όπως κάνουν τα υπόλοιπα ζευγάρια; Δεν χαίρεσαι που είμαστε αγαπημένοι και δεν έχουμε τσακωμούς και κόντρες;».

Από αυτήν την άποψη δεν μπορώ να πω, δίκιο έχει, καλά τα λέει. Εγώ όμως, που είμαι από την άλλη πλευρά δεν μπορώ να πω ότι δεν αγχώνομαι με αυτό που γίνεται. Δεν είναι φυσιολογικό. Μόνο εγώ το βλέπω έτσι; Να το δείτε ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Στο τέλος θα με χωρίσει για να γυρίσει σε εκείνον. Βγαίνουμε κανένα βράδυ και γυρνάμε αργά αλλά και πάλι δεν πτοείται. Και 2, και 3 και 4 η ώρα να γυρίσουμε θα τον πάρει να του πει καληνύχτα. Δεν έχουν ιδιαίτερες γλύκες στο τηλέφωνο. Του λέει για παράδειγμα «Έλα μου, τι κάνεις, πώς είσαι, είμαι καλά, το παιδί καλά, γυρίσαμε, καλή σου νύχτα».

Βοηθήστε με γιατί θα τρελαθώ. Μπας και το κακό έρχεται και δεν το βλέπω ή μήπως είμαι υπερβολικός και της την λέω αδίκως;

Προτεινόμενα