Ανακοίνωσε τα ευχάριστα: Για τρίτη φορά έγκυος η Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή

by Newsroom i-diakopes.gr
Ανακοίνωσε τα ευχάριστα: Για τρίτη φορά έγκυος η Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή

Κλέλια Πανταζή: Μανούλα για τρίτη φορά η Ολυμπιονίκης ενόργανης γυμναστικής

Η Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, Κλέλια Πανταζή, είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι. Μαζί με τον σύζυγο της, Λευτέρη Τσάκαλο είναι τρισευτυχισμένοι με αυτά τα χαρμόσυνα νέα.

Η ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής με μια πολύ γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία έκανε γνωστό ότι είναι ξανά έγκυος.

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα: Για τρίτη φορά έγκυος η Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή

«Τι να σας γράψω τώρα κ’ εγώ.. Η πρώτη εικόνα μιλάει από μόνη της… Σας ευχαριστώ όλους πολύ πολύ για τις ευχές!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Πανταζή στο Instagram.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Πανταζή

Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος έχουν ακόμα δύο παιδάκια, τον Φίλιππο που είναι ενός έτους και τον Μιχαήλ – Άγγελο που είναι τριών ετών.

Ο γιος πέταξε τον πατέρα του έξω από το σπίτι με μείον είκοσι βαθμούς: ο ηλικιωμένος σχεδόν έχανε τις αισθήσεις του από το κρύο, όταν ένιωσε ένα ζεστό άγγιγμα στο μάγουλό του και, όταν άνοιξε με δυσκολία τα μάτια του, πάγωσε από αυτό που είδε

Αν δείτε αυτά τα κύματα — είναι καλύτερα να αποχωρήσετε αμέσως από την παραλία.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλειστά όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί αύριο λόγω Αφρικανικής σκόνης

Αμέσως μετά την κηδεία του πλούσιου συζύγου της, η μητριά άφησε τον δεκάχρονο γιο του σε έναν άδειο χειμωνιάτικο δρόμο λέγοντάς του: «Τα χρήματά του είναι έτσι κι αλλιώς πια δικά μου, κι εσύ είσαι ένα περιττό βάρος»

Έκτακτο τώρα για την Αφρικανική σκόνη και την υγεία μας

Προτεινόμενα