Ανακοίνωσε τα ευχάριστα μαντάτα η Μπέττυ Μαγγίρα: «Είμαι πολύ χαρούμενη, το περιμένουμε να έρθει»

Μπέττυ Μαγγίρα: Επιτέλους ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια

Χθες, Δευτέρα, η Μπέττυ Μαγγίρα πέταγε από την χαρά της και δικαιολογημένα. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον αέρα της εκπομπής της καθώς εντοπίστηκε το κλεμένο αυτοκίνητο της που της το είχαν πάρει μια εβδομάδα πριν.

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια «εγώ θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική αστυνομία, γιατί το αυτοκίνητό μου βρέθηκε. Είμαι πολύ χαρούμενη, το περιμένουμε να έρθει. Δεν βρέθηκε στην Αττική. Δε χρειάζεται να πω, πώς, γιατί και πού. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στο να βρεθεί το αυτοκίνητό μου».

Μπέττυ Μαγγίρα: Οι δύσκολες ώρες που πέρασε η παρουσιάστρια μετά την κλοπή

Σχετικά με την κλοπή του αυτοκινήτου, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, η Μπέττυ Μαγγίρα είχε επισημάνει στον αέρα «Τρίτη και 13 σήμερα. Χθες τράκαρα το αυτοκίνητο στη γκαραζόπορτα, το θυμάστε; Σήμερα το πρωί κατεβαίνω κάτω από το σπίτι και το αυτοκίνητο απλά έλειπε. Πάει το αυτοκίνητο, πάει το πουλί, το χελιδόνι. Μόνη έχω μείνει εδώ πέρα. Έρχεται ένα λεωφορείο έμαθα από το μετρό, ή ένα ηλεκτρικό πατίνι. Χρησιμοποίησε και το e-pass μου, θέλω να σας πω. Καμία τσίπα. Είναι σοκαριστικό το γεγονός, να κοιτάς και να κοιτάς και να λες αποκλείεται, κάποιος μου κάνει πλάκα».

Related posts

Ευτυχισμένες στιγμές για τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μάζη: Μετά από 21 χρόνια γάμου η παρουσιάστρια μοιράστηκε τα νέα

Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε την αποκάλυψη που δεν θα ήθελε ποτέ να κάνει

Με δική του οικογένεια και 3 παιδιά: Έτσι είναι σήμερα ο Φραν της Ρούλας Βροχοπούλου

Ο Τάσος Χαλκιάς για πρώτη φορά εξομολογείται: «Είχαμε σχέση μίσους, έδερνε τα παιδιά κι εμένα ιδιαιτέρως»

Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συμπαρουσιάστρια σε εκπομπή στον ΑΝΤ1;

Θρήνος στη τηλεόραση: «Έφυγε» στον ύπνο του γνωστός σκηνοθέτης της ΕΡΤ3

Χρυσούλα Διαβάτη: «Υποστηρίζω θρησκεία, πατρίδα, οικογένεια. Οι νέοι οφείλουν να μάθουν καλά την Ελλάδα και να υποστηρίζουν τον τόπο τους»

Άφησαν εποχή με τα ποσά που κέρδισαν: Οι 4 Έλληνες που πήραν τα μεγαλύτερα χρηματικά ποσά σε τηλεπαιχνίδι κι έγραψαν ιστορία

Εξαφανίστηκε μετά τη σειρά: Η πρώτη “Λίλα” του “Άκρως Οικογενειακόν” σήμερα είναι 26 χρονών και αγνώριστη