Ανακοίνωσε τα ευχάριστα μαντάτα η Μπέττυ Μαγγίρα: «Είμαι πολύ χαρούμενη, το περιμένουμε να έρθει»

Μπέττυ Μαγγίρα: Επιτέλους ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια

Χθες, Δευτέρα, η Μπέττυ Μαγγίρα πέταγε από την χαρά της και δικαιολογημένα. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον αέρα της εκπομπής της καθώς εντοπίστηκε το κλεμένο αυτοκίνητο της που της το είχαν πάρει μια εβδομάδα πριν.

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια «εγώ θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική αστυνομία, γιατί το αυτοκίνητό μου βρέθηκε. Είμαι πολύ χαρούμενη, το περιμένουμε να έρθει. Δεν βρέθηκε στην Αττική. Δε χρειάζεται να πω, πώς, γιατί και πού. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στο να βρεθεί το αυτοκίνητό μου».

Μπέττυ Μαγγίρα: Οι δύσκολες ώρες που πέρασε η παρουσιάστρια μετά την κλοπή

Σχετικά με την κλοπή του αυτοκινήτου, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, η Μπέττυ Μαγγίρα είχε επισημάνει στον αέρα «Τρίτη και 13 σήμερα. Χθες τράκαρα το αυτοκίνητο στη γκαραζόπορτα, το θυμάστε; Σήμερα το πρωί κατεβαίνω κάτω από το σπίτι και το αυτοκίνητο απλά έλειπε. Πάει το αυτοκίνητο, πάει το πουλί, το χελιδόνι. Μόνη έχω μείνει εδώ πέρα. Έρχεται ένα λεωφορείο έμαθα από το μετρό, ή ένα ηλεκτρικό πατίνι. Χρησιμοποίησε και το e-pass μου, θέλω να σας πω. Καμία τσίπα. Είναι σοκαριστικό το γεγονός, να κοιτάς και να κοιτάς και να λες αποκλείεται, κάποιος μου κάνει πλάκα».

Related posts

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων

Ανακοίνωσε τα χείρıστα ο Λέκκας για τον σεισμό που έρχεται: «Θα υπάρχουν τεpάστιες απώλειες, θα φτάσει τα 8,2 Ρίχτερ»

«Εγκέλαδоς» με την προφητεία του Αγίου Παϊσίου – «Αuτά θα συμβούν στα νερά του Αιγαίου»