Ανακοίνωσε την παραίτηση του ο Παναγιώτης Κοντολέων: Παραιτήθηκε από διοικητής της ΕΥΠ

by Τόνια Τζαφέρη

Παναγιώτης Κοντολέων: Ποιος αναλαμβάνει την θέση του

Με ανακοίνωση το γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού επισημοποίησε την παραίτηση του διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέων, αλλά και ανακοίνωσε ποιος αναλαμβάνει την θέση.

Την παραίτησή του από τη θέση του διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, υπέβαλε ο Παναγιώτης Κοντολέων.

Ανακοίνωσε την παραίτηση του ο Παναγιώτης Κοντολέων: Παραιτήθηκε από διοικητής της ΕΥΠ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Κοντολέων, παραιτήθηκε «κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων». Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Κοντολέων δεν είχε παράσχει τη δέουσα ενημέρωση για νόμιμη επισύνδεση προς το Μεγαρο Μαξίμου.

Περισσότερα για την παραίτηση του Παναγιώτη Κοντολέων

«Πρόκειται για νόμιμη επισύνδεση με εισαγγελική άδεια, για την οποία δεν υπήρχε ενημέρωση στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτός τον οποίο αφορά θα ενημερωθεί αρμοδίως για όλες τις λεπτομέρειες και για το πως ελήφθη η απόφαση από την ΕΥΠ», σημειώνουν οι ίδιες πηγές..

Ανακοίνωσε την παραίτηση του ο Παναγιώτης Κοντολέων: Παραιτήθηκε από διοικητής της ΕΥΠ

Κάποιες λανθασμένες ενέργειες δεν μειώνουν τις σημαντικές εθνικές υπηρεσίες που έχει προσφέρει η ΕΥΠ τα τελευταία χρόνια».

Νέος Διοικητής της ΕΥΠ αναλαμβάνει ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού για την παραίτηση του Παναγιώτη Κοντολέων:

«Ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Παναγιώτης Κοντολέων, υπέβαλε την παραίτησή του στον Πρωθυπουργό, κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή. Νέος Διοικητής της ΕΥΠ αναλαμβάνει ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης. Ο κ. Δεμίρης θα ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας μετά την επανεκκίνηση των εργασιών της Βουλής».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo