Ανανεωμένη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πάνε τα κοντά σγουρά μαλλιά της και έγινε αγνώριστη

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν φοβάται τις αλλάγες η τραγουδίστρια

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο πλευρό του σύζυγου της, Σπύρου Δημητρίου, έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση και αποκάλυψε το καινούργιο της look στα μαλλιά της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν φοβάται τις αλλαγές. Μάλλον… όχι απλά δεν τις φοβάται αλλά τις αγαπάει κιόλας. Της αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα, να τολμά, να πειραματίζεται. Και αυτό αφορά τόσο την καθημερινότητά της όσο και την εμφάνισή της.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι η τραγουδίστρια μετά από 3 μήνες σχέσης παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Σπύρο Δημητρίου, σε μια υπέροχη τελετή με λίγους και καλούς φίλους στις Σπέτσες. Κανείς, επίσης, δεν μπορεί να ξεχάσει τις αλλαγές που έχει κάνει η Ελεωνόρα στα μαλλιά της. Τα έχει βάψει ροζ, πυρόξανθα, κατάξανθα, τα έχει κάνει pixie cut, τα έχει κάνει πολύ σγουρά και πολύ ίσια. Πάλι, λοιπόν, η 39χρονη αποφάσισε να δοκιμάσει ένα νέο look και να κάνει την ανατροπή.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αποχαίρετησε το pixie κούρεμα και υποδέχτηκε τα μακριά μαλλιά

Στο Θέατρο Άλσος και στο πλευρό του συζύγου της, Σπύρου Δημητρίου, εμφανίστηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με εντελώς νέο look στα μαλλιά. Η γνωστή τραγουδίστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με πολύ μακριά, ίσια μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά μη θυμίζοντας σε τίποτα την προηγούμενη εμφάνισή της. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό το look είναι μόνιμο, όμως σίγουρα είναι εντελώς διαφορετικό από τα μέχρι πρότινος κοντά μαλλιά της 39χρονης.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ