Αναστασία Γιούσεφ: «Σε καλό μήνα βγάζω 10.000 ευρώ από το Instagram»

by Τόνια Τζαφέρη
Αναστασία Γιούσεφ: «Σε καλό μήνα βγάζω 10.000 ευρώ από το Instagram»

Μίλησε και για την πρόταση γάμου αλλά και τα επόμενα βήματα της

Η γνωστή χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ μίλησε για τα επαγγελματικά της, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι σύντομα πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε ότι πρόσφατα δέχτηκε πρόταση γάμου και είπε το μεγάλο «ναι». Έδειξε μάλιστα, το εντυπωσιακό μονόπετρο στον αέρα.

Αναστασία Γιούσεφ: «Σε καλό μήνα βγάζω 10.000 ευρώ από το Instagram»

Ωστόσο, ανέφερε πως δεν έχει σκοπό να παντρευτεί την επόμενη κιόλας ημέρα, αλλά θα πάρει λίγο χρόνο για να οργανώσει σωστά τον γάμο της.

«Έχω δεχτεί πρόταση γάμου. Την δέχτηκα, είπα το ναι, αλλά θα γίνει λίγο πιο μετά. Δεν σημαίνει ότι επειδή είπα ναι, θα γίνει τώρα, αλλά ναι θα γίνει», δήλωσε η Αναστασία Γιούσεφ.

Η αναφορά της Γιούσεφ στα επαγγελματικά της και τις τιμές που λαμβάνει

Στην συνέχεια, με αφορμή την πρόταση που δέχτηκε για το ριάλιτι Φάρμα, όπου της πρότειναν μία πολύ καλή αμοιβή, η δημοφιλής χορεύτρια αναφέρθηκε και στο Instagram και τις απολαβές της ως influencer. Όπως αποκάλυψε: «Ήταν μία αρκετά καλή οικονομική πρόταση. Βέβαια, δεν υπερβαίνει κατά πολύ αυτά που μπορώ να βγάλω μέσα από την δουλειά μου. Ένας καλός μήνας στο Instagram με αρκετά give away και διαφημίσεις μπορεί να φτάσει και τις 10.000 ευρώ».

Προτεινόμενα