Αναστάτωσε τον γυναικείο πληθυσμό ο Βασίλης Μπισμπίκης: Εικόνες από τη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα

Σύνταγμα: Δείτε εικόνες από την απεργία των ηθοποιών που διοργανώθηκε στο κέντρο της Αθήνας

Από εχθές Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, τα μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), πραγματοποιούν προειδοποιητική 48ωρη απεργία. Μάλιστα σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος.

Τα κύρια αιτήματα της καλλιτεχνικής αυτής κινητοποίησης είναι η απόσυρση ή η τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022, η ίδρυση Δημόσιας Τριτοβάθμιας Ανώτατης Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης και ενίσχυση της δημόσιας καλλιτεχνικής εκπαίδευσης».

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως οι καθηγητές της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, έχουν ανακοινώσει ότι θα υποβάλλουν την παραίτησή τους εάν δεν υπάρξει τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος μέχρι της 8 Φεβρουαρίου.

Οι Έλληνες Ηθοποιοί που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους έδωσαν το παρών στη σημερινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα δείχνοντας αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν εκεί είναι οι Ζέτα Δούκα, Τάνια Τρύπη, Βασίλης Μπισμπίκης, Κατερίνα Στικούδη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.  

Δείτε εικόνες των ηθοποιών από την πορεία που πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο