«Αναστενάζουν» τα σοκάκια της Μυκόνου με τη Μαρίνα Πατούλη: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με μπικίνι και τέλειο σώμα στα 54 της

«Αναστενάζουν» τα σοκάκια της Μυκόνου με τη Μαρίνα Πατούλη: Οι φώτο χωρίς ρετούς από την θάλασσα

Αν και χωρισμένη από τον Γιώργο Πατούλη εδώ και αρκετούς μήνες, η Μαρίνα Πατούλη ξέρει να μην το βάζει κάτω και περνάει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της στη Μύκονο.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά, η ίδια πριν μερικές μέρες άνοιξε το δικό της κατάστημα με ρούχα στην Μύκονο -δείτε εδώ πλάνα-, ενώ όσον αφορά τα προσωπικά, φημολογείται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία και συνεργάτη της, Βλάσση Χολέβα.

Όπως όμως κι αν βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, η Μαρίνα Πατούλη δεν παραλείπει ποτέ να φροντίζει την εμφάνισή της και πάντα όπου κι αν πηγαίνει ξέρει πως να προκαλεί πανικό, αν και το τελευταίο διάστημα η απώλεια των κιλών της είναι φανερά και ενδεχομένως και ανησυχητική.

«Αναστενάζουν» τα σοκάκια της Μυκόνου – Οι αρετουσαρίστες φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη από τα μπάνια της

Μάλιστα, το Youweekly.gr, βρήκε και σας παρουσιάζει κάποιες φωτογραφίες από κοινές διακοπές της ίδιας με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος καμάρωνε που την είχε στο πλευρό του. Οι αναλογίες της ζαλίζουν και αν και 54 ετών, ρίχνει άνετα κάτω 20αρες με το σώμα της!

Φωτογραφίες από καλοκαιρινές εξορμήσεις της Μαρίνας Πατούλη

Related posts

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη

«Βóμβα» για τον Δημήτρη Παπανώτα – Τέλος με εντολή Κασσελάκη