Ανατροπή για την Μαλένα – Δεν «έφυγε» από ηπατική ανεπάρκεια: Υπόθεση θανάτων των παιδιών στην Πάτρα

Πάτρα: Όσο οι έρευνες προχωρούν τόσο περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια

Συνεχίζονται οι έρευνες και οι αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, τα οποία έφυγαν ξαφνικά από την ζωή αφήνοντας πίσω τους πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Νέα διάσταση στο θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα φέρνει η πληροφορία σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας, του πρώτου από τα τρία κορίτσια που έφυγε από τη ζωή, καθώς η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που ελέγχει τις εκθέσεις των θανάτων της Μαλένας και της Ιριδας με επικεφαλής τον προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος της Δευτέρας» ως προς τη Μαλένα «κατά 99% θ’ απορρίψει ότι η αιτία του θανάτου της ήταν η ηπατική ανεπάρκεια».

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτων στην Πάτρα

Την ίδια στιγμή αξιόπιστοι ιατροδικαστικοί κύκλοι επιμένουν ότι στους δύο πρώτους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας τα ευρήματα είναι «μη ειδικά» που σημαίνει ότι η μη ύπαρξη ειδικών ευρημάτων δεν παραπέμπει σε εγκλήματα.

Στο μεταξύ, από την μέχρι στιγμής ιατροδικαστική διερεύνηση και του τρίτου θανάτου, της Τζωρτζίνας, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν έχει προκύψει κάτι αξιοσημείωτο, ώστε να διευκολύνεται το τμήμα Ανθρωποκτονιών που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πάτρας.

Υπόθεση Πάτρας: “Είμαστε μακριά από τη λύση του γρίφου”

«Είμαστε μακριά από τη λύση του γρίφου, εκτός κι αν συμβεί κάποιο συνταρακτικό απρόοπτο» είπε την Κυριακή στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» η ίδια πηγή.

Με βάση τις πληροφορίες αυτές, σύμφωνα με τις οποίες «προσβάλλεται» από την άτυπη επιτροπή ιατροδικαστών η έκθεση για τον πρώτο θάνατο της Μαλένας, αλλά παραμένει «ως έχει» η άλλη για την Ιριδα, ζητήθηκε το σχόλιο της Αγγελικής Τσιόλα, η οποία διενήργησε την δεύτερη νεκροψία-νεκροτομή:

«Οφείλουμε να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της άτυπης επιτροπής. Ως γενικό σχόλιο που αφορά τη δική μου προσέγγιση στο έργο μας είναι ότι πάντα κοιτάζω σε κάθε περιστατικό μόνο τα επιστημονικά ευρήματα».

«Βρισκόμαστε σε προκαταρτική φάση, που σημαίνει ότι μια τόσο πολύπλοκη υπόθεση θα ήταν λάθος να ερευνηθεί μονοδιάστατα. Προσωπικά τηρώ στάση αναμονής» πρόσθεσε η κυρία Τσιόλα.

Με πληροφορίες από pelop.gr

Related posts

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Παρθένοι και 2 ακόμη ζώδια θα έχουν μια δύσκολη μέρα

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ