Ανατροπή μεγατόνων στη Showbiz: Χώρισε η Ζέτα Μακρυπούλια τον οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε

Ζέτα Μακρυπούλια: Τέλος τα σενάρια γάμου με τον γνωστό οδοντίατρο;

Εδώ και αρκετοί καιροί οι φήμες περί γάμου της Ζέτας Μακρυπούλια με γνωστό οδοντίατρο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με το κοινό να ανυπομονεί για περισσότερα… ωστόσο φαίνεται πως τα πλάνα έχουν αλλάξει, τους λόγους όμως δεν τους ξέρουμε ακόμη.

Τέλος στη σχέση τους έβαλαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Κωνσταντίνος Δέδες, τη στιγμή που είχαν κυκλοφορήσει φήμες περί επικείμενου γάμου τους!

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια και ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες ήταν μαζί το τελευταίο διάστημα και έδειχναν να περνούν καλά ο ένας δίπλα στον άλλον. Μάλιστα, είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία περί επισημοποίησης της σχέσης τους.

Περισσότερα για την σχέση μεταξύ Ζέτας Μακρυπούλια και Κωνσταντίνου Δέδε

Είναι χαρακτηριστικό ότι με βάση τις ίδιες πηγές, επρόκειτο να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας στην Πάρο, ενώ είχαν βρεθεί και οι κουμπάροι.

Βέβαια, οι ίδιοι ουδέποτε επιβεβαίωσαν αλλά ούτε και διέψευσαν τα παραπάνω.

Φαίνεται, όμως, να τα διαψεύδει η πραγματικότητα καθώς έχουν προκύψει σημαντικές εξελίξεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Μακρυπούλια και ο Δέδες δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Οι δυο τους έκριναν ότι η σχέση τους ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Θεώρησαν ότι είναι προτιμότερο να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή.

Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παραμείνουν φίλοι, όπως ήταν προτού έρθουν πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Στο μεταξύ, η Μακρυπούλια έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή της στο Instagram ότι το «Ρουκ Ζουκ», το παιχνίδι που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, οδεύει προς το τέλος του για τη φετινή σεζόν.

Οι δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια για την τηλεοπτική σεζόν που φτάνει στο τέλος

«Πότε ξεκινήσαμε, πότε φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του RoukZouk ούτε που το έχω καταλάβει. Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα όταν κάνεις κάτι που αγαπάς. It’s the final countdown! Ετοιμαστείτε για το πρωτάθλημα», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό, ενώ ανάρτησε και τρεις φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον; Είπε σχετικά στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ: «Πίστευα το κόνσεπτ του ‘Ρουκ Ζουκ’ γιατί μου άρεσε πάρα πολύ όταν το έβλεπα μικρή. Για αυτό και το κυνηγούσα με μανία και ήθελα να το κάνω δυο, τρία χρόνια πριν το ξεκινήσουμε.

Ήταν μια εντελώς δική μου ιδέα την οποία και γύρισα σε πολλά κανάλια αλλά τελικά έγινε στον ΑΝΤ1. Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ ότι θα πάει για πέντε χρόνια αλλά το χαίρομαι.

Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου αλλά, επειδή θεωρώ ότι το ‘Ρουκ Ζουκ’ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, εστιάζω σε αυτό. Και όταν έρθει η ώρα θα δούμε. Πάντως αρχίζουν κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες να μου έρχονται, είναι η αλήθεια».

Related posts

Όλο το διαδίκτυο μιλάει για την Καρυστιανού: Απάντησε στην εισαγγελέα Αδειλίνη και όλοι τη χειροκροτούν

Δύσκολες ώρες για τη Βασίλισσα – Εκτάκτως στο νοσοκομείο

Τα 4 πιο μiζερα ζώδıα – Γκρıνιάζουν για τα πάντα, είναι αρνnτıκoί και κακóτρoποı