Ανατροπή στο GNTM 5: Έρχεται οικειοθελής αποχώρηση της 79χρονης Τίτσας, τι συνέβη

GNTM 5: Η 79χρονη Τίτσα αποχωρεί από το παιχνίδι

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα έχει ξεκινήσει η καινούργια σεζόν του GNTM. Η παίκτρια που έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων, η 79χρονη Τίτσα, αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Η 79χρονη ήρθε να δοκιμάσει την τύχη της στο μόντελινγκ, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, αποχωρεί οικειοθελώς. 

Συγκεκριμένα η ίδια παρόλο που πέρασε στην επόμενη φάση με 4 ναι από τους κριτές, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει για να δώσει χώρο σε νεότερα μοντέλα.

GNTM 5: Μετά την Τίτσα ακολουθούν και άλλες αποχωρήσεις

Οι αποχωρήσεις δε θα έρθουν μόνο από την πλευρά των διαγωνιζόμενων αλλά και από την πλευρά των συντελεστών μιας και θα αποχωρήσει τόσο η Σοφία Χατζηπαντελή, της οποία τη θέση θα πάρει η Μαίρη Βιτίναρος όσο και η Έλενα Γαλύφα.

Όλη η αλήθεια για την σχέση της Έλενας Γαλύφα με την κριτική επιτροπή του GNTM 5

Ο νέος κύκλος του GNTM έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση και οι αντιδράσεις του κοινού δεν είναι και οι πιο θετικές, αφού όλοι μιλούν για τον τρόπο που η κριτική επιτροπή συμπεριφέρεται στις γυναίκες που περνούν από την οντισιόν.

Η Έλενα Γαλύφα, λοιπόν, που είναι η hostess του σόου, προχώρησε στην αναδημοσίευση ενός κειμένου σχετικά με όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα στον διαγωνισμό, το οποίο επί της ουσίας “έκραζε” τα υπόλοιπα μέλη του διαγωνισμού και αποθέωνε την ίδια και τον Γιώργο Καράβα.

«Αν θέλετε να είστε δίκαιοι να κάνετε σε όλες τις υποψήφιες τις ίδιες ερωτήσεις για τη μόδα, τους σχεδιαστές και τα μοντέλα. Εφόσον η απάντηση κρίνει και το αν θα περάσουν στην επόμενη φάση (λογικότατο). Εξετάσεις πρέπει να δίνουν όλες ή καμία. Δεν είδα κα Βίκυ Καγιά να σχολιάσατε καν τα ενθέματα και το πρόσωπο της κυρίας που είδαμε χθες ενώ σε όσα κοριτσάκια έχουν έρθει στο παρελθόν με ενθέματα σιλικόνης ή πειραγμένο πρόσωπο ήταν κριτήριο για να μην περάσουν στην επόμενη φάση.

Οι μόνοι εκεί μέσα που είναι αληθινοί και δεν πήγαν απλά για να κάνουν σόου είναι ο Γιώργος Καράβας και η Έλενα Γαλύφα. Για την αγένεια της καινούριας κοπέλας (σ.σ. Σοφίας Χατζηπαντελή) να μην μιλήσουμε καν», έγραφε η δημοσίευση.

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη