«Ανδρέα πες κάτι και για μένα, μόνο για την Όλγα θα λες;»: Σούσουρο με τις δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου για Μικρούτσικο-Τρέμη

Σοφία Βόσσου: Τα σχόλιά της για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την πολυσυζητημένη συνέντευξη

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε μία συνέντευξη και αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο περιοδικό ΟΚ!, στο οποίο αποκάλυψε λεπτομέρειες της σχέσης του με την Όλγα Τρέμη.

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «είναι γνωστό, δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει ο Ανδρέας. Δεν είπε κι ότι τη σκότωσε, πού είναι το μεμπτό; Γιατί πρέπει να λιθοβολούμε τα πάντα; Γιατί τόση σοβαροφάνεια για τον πρώτο άντρα ή την πρώτη γυναίκα;».

Σοφία Βόσσου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Εμένα δεν ήταν ο πρώτος μου και με στενοχωρεί αυτό»

Και συμπλήρωσε η Σοφία Βόσσου «υπάρχει μία παροιμία που λέει: δουλειά δεν είχε ο διάολος κι αυτό τα παιδιά του. Δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε. Έχουμε γίνει οι χειρότερες κουτσομπόλες, φτάνει πια! Έλεος! Και λίγο χιούμορ δεν βλάπτει. Εμένα δεν ήταν ο πρώτος μου και με στενοχωρεί αυτό. Ανδρέα, βρες και πες κάτι και για μένα. Μόνο για την Τρέμη θα λες;».

Για το τραγούδι της «Το Φιλαράκι», το οποίο διασκεύασαν οι μαθητές του Κολεγίου Θεσσαλονίκης, κάνοντας αναφορά στην τραγωδία των Τεμπών, επεσήμανε «το είδα το βίντεο και με έπιασαν τα κλάματα. Ήταν γροθιά στο στομάχι και ήθελα να τα ευχαριστήσω αυτά τα παιδιά».

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024