Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν είμαι παππούς. Γεννήθηκα το 1951 και με τη σύντροφό μου έχω 30 κάτι χρόνια διαφορά»

Ανδρέας Φουστάνος: Η εξομολόγηση για τη σύντροφό του

Ο διάσημος Έλληνας πλαστικός χειρουργός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «Το πρωινό», όπου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για το ποιες επεμβάσεις έχει κάνει στο δικό του πρόσωπο.

«Στον εαυτό μου δεν έχω κάνει τίποτα, ένα botox έχω δοκιμάσει μια φορά. Δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάζει για να πω ότι θα το κάνω συνέχεια. Ο χρόνος για να είναι φίλος σου πρέπει να το θες. Άμα δεν θες να μεγαλώσεις δεν μεγαλώνεις» δήλωσε ο ίδιος.

Και αναφερόμενος στην ηλικία και τις σχέσεις του, εξήγησε, ο Ανδρέας Φουστάνος: «Είμαι γεννηθείς το 1951. Σχέση με συνομήλικη ή μεγαλύτερη γυναίκα έκανα όταν ήμουν 28 χρόνων. Η τωρινή μου σύντροφος είναι νεότερη, έχουμε διαφορά 30 κάτι χρόνια. Δεν έχω πρόβλημα με τον γάμο, έχω πάντα καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, δεν έχω συγκρουστεί ποτέ. Με τη Νατάσα (Θεοδωρίδου), ενημέρωσα τη μητέρα μου μία μέρα πριν από τον γάμο μας και δεν ήξερε αν είχα πάρει διαζύγιο από την προηγούμενη σύζυγό μου».

Η εξομολόγηση του Ανδρέα Φουστάνου για τις κόρες και τη νέα του σχέση

Καταλήγοντας ο Ανδρέας Φουστάνος ανέφερε ότι οι κόρες του γνωρίζουν τα πάντα για την προσωπική του ζωή: «Αν κάτι δεν τους αρέσει θα μου το πουν. Μια φορά ρώτησα τη μεγάλη για την κοπέλα που έβγαινα και μου απάντησε: “Άλλο χρώμα”, επειδή η προηγούμενη ήταν μελαχρινή και αυτή ήταν ξανθιά. Δεν είμαι παππούς.Μια μέρα πήγε ο εγγονός μου να με πει παππού και μόλις τον κοίταξα, με φώναξε Ανδρέα».

Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν είμαι παππούς. Γεννήθηκα το 1951 και με τη σύντροφό μου έχω 30 κάτι χρόνια διαφορά»

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo