Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε o τελευταίος αδερφός της Ρένας Βλαχοπούλου με τη φωτογραφία της στην αγκαλιά του

Ρένα Βλαχοπούλου: Πέθανε ο αδελφός της σε ηλικία 94 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Σπύρου Βλαχόπουλου, αδερφός της μεγάλης ηθοποιού. Ο τελευταίος αδελφός της Ρένας Βλαχοπούλου πέθανε σε ηλικία 94 ετών ενώ είχε μια φωτογραφία τους στην αγκαλιά του.

«Είναι αλήθεια, ο μπαμπάς μου “έφυγε” τη Μεγάλη Πέμπτη μέσα στο γηροκομείο όπου τον είχαμε τους τελευταίους μήνες. Είχε πλήρη διαύγεια, μας έλεγε ιστορίες και με την θεία μου, την Ρένα και γενικά “έφυγε” ευτυχισμένος αν και είχε αρκετά προβλήματα υγείας», δηλώνει η κόρη του Σπύρου Βλαχόπουλου στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso.

«Είμαι ευτυχισμένη που ο μπαμπάς μου θυμόταν τα πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή. Και είμαι υπερήφανη που με βάπτισε η θεία Ρένα και φέρω το όνομά της», συμπληρώνει επίσης η Ρένα Βλαχοπούλου.

Τι είχε δηλώσει ο αδερφός της Ρένας Βλαχοπούλου

Σε παλαιότερή του συνέντευξη στην ίδια εφημερίδα, ο αείμνηστος Σπύρος Βλαχόπουλος είχε σημειώσει μεταξύ άλλων πως «για εμάς η Ρένα υπήρξε και μάνα και πατέρας μαζί.

Εκείνη μας βοήθησε να ορθοποδήσουμε και να σπουδάσουμε […] Καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του.

Η αδελφή μου δεν επιθυμούσε να αποκτήσει παιδιά. Είχε περιπέτειες στο να αποκτήσει παιδί».

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη