Ανείπωτος θρήνος για τη Νάπολι: Πέθανε ο 16χρονος οπαδός της ομάδας που είχε υποστεί μπούλινγκ για τα κιλά του

Νάπολι: Πέθανε ο 16χρονος οπαδός της ομάδας

Ανείπωτος είναι ο θρήνος για την οικογένεια ενός 16χρονου οπαδού της Νάπολι, του Alessio Buonocore τον αποκαλούσαν «χοντρό» χωρίς κανείς να γνωρίζει την τεράστια και δύσκολη μάχη που έδινε για χρόνια.

Η Νάπολη θρηνεί τον πολύ νεαρό Alessio Buonocore, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 16 ετών μετά από μάχη με μια βαριά ασθένεια. Ο μικρός οπαδός της Νάπολι, είχε πέσει θύμα διαδικτυακού μπούλινγκ το 2018 μετά από έναν αγώνα της αγαπημένης του ομάδας με τη Σασουόλο στο γήπεδο που ονομαζόταν ακόμη Σαν Πάολο.

Σε εκείνον τον αγώνα, ο Alessio ήταν ανάμεσα στα παιδιά που έμπαιναν στο γήπεδο χέρι-χέρι με τους ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με τους γονείς του, ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του. Η ευτυχία, που ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του, έγινε στόχος από κάποιους ασυνείδητους στα social media, οι οποίοι τον χαρακτήρισαν «χοντρό» και θεώρησαν ότι κακώς βρισκόταν εκεί.

Η κηδεία έγινε το πρωί της Τρίτης 03 Ιανουαρίου

Η περίπτωσή του μικρού Alessio έγινε πρωτοσέλιδο σε εθνικό επίπεδο και η Νάπολι τον προσκάλεσε λίγες ημέρες αργότερα στο Castel Volturno, το προπονητικό κέντρο της ομάδας, για να γνωρίσει από κοντά τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές.

«Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Tο καημένο το αγόρι ήταν μόλις 16 ετών. Ήταν άρρωστος για πολύ καιρό και δεν μπορούσε να το πολεμήσει άλλο», λένε οι γείτονες του και όσοι σταμάτησαν μπροστά στο οπωροπωλείο της οικογένειας, το οποίο ήταν γεμάτο από κασκόλ και διακριτικά της Νάπολι.

Η κηδεία έγινε το πρωί της Τρίτης(03/01) στην εκκλησία του Αγίου Εράσμου με το λευκό φέρετρο καλυμμένο με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας .

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη