Άνετο, τεράστιο, αληθινό «θηρίο»: Αυτό είναι το πολυτελέστατο αμάξι της Ζέτας Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι διακοπές με το αμάξι της και η ξέγνοιαστη φωτογραφία

Ξεκούραση και καλοκαιρινές διακοπές είχε το φετινό καλοκαίρι για την γνωστή παρουσιάστρια, η οποία δεν πήγαινε πουθενά χωρίς το αγαπημένο της αυτοκίνητο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια πέρασε φέτος ένα καλοκαίρι αρκετά ξέγνοιαστο, με την αγαπημένη παρουσιάστρια να… κουρσεύει την Ελλάδα πριν από την νέα τηλεοπτική σεζόν, όπου βλέπουμε ήδη φοβερές ατάκες στο «Ρουκ Ζουκ»,εντυπωσιάζοντας με το αυτοκίνητό της.

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια από το φετινό καλοκαίρι

Η παρουσιάστρια συχνά-πυκνά ανέβαζε φωτογραφίες το τελευταίο διάστημα από τις διακοπές της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί για να φτάνει στις αγαπημένες της παραλίες.

Πρόκειται για ένα κατακόκκινο Peugeot 2008, το οποίο η Ζέτα Μακρυπούλια απέκτησε πριν λίγους μήνες και το οποίο της δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί με ασφάλεια και άνεση και στις διακοπές της.

Περισσότερα για το αμάξι της Ζέτας Μακρυπούλια

Το 2008 της παρουσιάστριας, όπως αναφέρει το carandmotor.gr, αφορά στη diesel έκδοση με τον 1.500αρη BlueHDi των 130 ίππων που πλαισιώνεται από αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Η κατανάλωση του μοντέλου περιορίζεται 4,7 λτ/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 (124 γρμ./χλμ) εξασφαλίζοντας πολύ χαμηλά Τέλη Κυκλοφορίας.

Απόλυτα ικανοποιητικές είναι και οι επιδόσεις του κομψού SUV, με την επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα να έρχεται σε περίπου 10 δευτερόλεπτα, την ίδια ώρα που η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 200 χλμ./ώρα.

Μεγάλο ατού του μικρού SUV αποτελεί, επίσης, η εμφάνισή του, με σημείο αναφοράς τα LED φώτα ημέρας στο μπροστινό μέρος που παραπέμπουν σε δόντια λιονταριού, αλλά και τη μαύρη φάσα στο πίσω μέρος που γεφυρώνει τα φωτιστικά σώματα με τις 3 «νυχιές».

Η καμπίνα του αυτοκινήτου αποτελεί το σημείο καμπής της hi-tech και premium αισθητικής, με μεγάλο πρωταγωνιστή το i-cockpit, το οποίο απαρτίζεται από το τιμόνι μικρής διαμέτρου, τη μεγάλη οθόνη αφής και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Μεγάλη είναι και η γκάμα κινητήρων, που πέρα από τη diesel πρόταση των 130 ίππων, περιλαμβάνει εκδόσεις βενζίνης των 100 ή 130 ίππων που έχουν ως βάση τους τον 1.200αρη PureTech. Το παρών, δίνει, επίσης και η ηλεκτρική έκδοση e-2008 με έναν ηλεκτροκινητήρα 136 PS/260 Nm, ο οποίος τροφοδοτείται από μια μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 50 kWh που εξασφαλίζει έως και 310 χλμ. αυτονομίας.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα