Ανέβηκαν τον Όλυμπο με το μωρό στην πλάτη: Τα κατάφεραν η Τζούλια Νόβα-Μιχάλης Βιτζηλαίος

by Τόνια Τζαφέρη
Ανέβηκαν τον Όλυμπο με το μωρό στην πλάτη: Τα κατάφεραν η Τζούλια Νόβα-Μιχάλης Βιτζηλαίος

Τζούλια Νόβα: Ανέβηκε στο ψηλότερο βουνό την χώρας μαζί με τον νεογέννητο

Τι και αν το μωρό δεν έχει κλείσει ακόμη χρόνο, η Τζούλια Νόβα ξεκίνησε τις εξορμήσεις και όπως φάνηκε η μικρή της κορούλα της έχει λατρέψει.

Ανάβαση στον Όλυμπο έκανε η Τζούλια Νόβα και ο σύζυγός της Μιχάλης Βιτζηλαίος και μαζί τους είχαν την καλύτερη παρέα. Αυτή δεν ήταν άλλη από την εννιά μηνών κόρη τους!

Ανέβηκαν τον Όλυμπο με το μωρό στην πλάτη: Τα κατάφεραν η Τζούλια Νόβα-Μιχάλης Βιτζηλαίος

Το ζευγάρι ταξίδεψε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στον Όλυμπο μαζί με το μωρό του και η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram πολλά βίντεο από την εμπειρία τους, δείχνοντάς μας βήμα – βήμα τη διαδρομή τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε στο βουνό κουβαλώντας τη μικρή ορειβάτισσα στις πλάτες τους.

Η Τζούλια Νόβα, εκτός από τα εντυπωσιακά βίντεο, δημοσίευσε και μία σειρά εικόνων από το χιονισμένο βουνό, αγκαλιά με την κόρη της, η οποία θα ονομαστεί Δάειρα.

Περισσότερα για την μικρή κόρη της Τζούλιας Νόβα

«Γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Το Δάειρα είναι αρχαίο ελληνικό όνομα, το ανακάλυψε ο σύζυγός μου που του αρέσει ό,τι αφορά την Ιστορία και τη Μυθολογία. Η Δάειρα ήταν Ωκεανίδα, νύμφη της Ελευσίνας, η οποία αγαπήθηκε από τον Ερμή. Από την άλλη, εγώ πάντα ήθελα να δώσω στο παιδί μου ένα όνομα σπάνιο, ιδιαίτερο, που να μην το ακούμε συχνά ή καλύτερα να μην το είχαμε ακούσει ξανά. Οπότε, όταν ο Μιχάλης μού πρότεινε το “Δάειρα” ενθουσιάστηκα. Είναι εύηχο και βγάζει κάτι δυνατό» είχε πει η Τζούλια Νόβα για το ιδιαίτερο όνομα που θα πάρει η μικρή της.

Αριθμολογία: Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί 4 συγκεκριμένες ημερομηνίες, διαβάζουν τους άλλους σαν ανοιχτό βιβλίο

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ Κόκκινος συναγερμός στην Αττική

Καρκίνος στομάχου: Το δημοφιλές ρόφημα που συνδέθηκε με αυξημένο κίνδυνο, σύμφωνα με νέα μελέτη

Καίτη Φίνου: «Ντρέπομαι για πολλά που είμαι Ελληνίδα» – Η οργισμένη ανάρτηση μετά το εξιτήριο

Οριστικό «όχι» στα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων: Τι αποφάσισε το ΣτΕ για 13ο και 14ο μισθό

Προτεινόμενα