Ανέβηκαν τον Όλυμπο με το μωρό στην πλάτη: Τα κατάφεραν η Τζούλια Νόβα-Μιχάλης Βιτζηλαίος

Τζούλια Νόβα: Ανέβηκε στο ψηλότερο βουνό την χώρας μαζί με τον νεογέννητο

Τι και αν το μωρό δεν έχει κλείσει ακόμη χρόνο, η Τζούλια Νόβα ξεκίνησε τις εξορμήσεις και όπως φάνηκε η μικρή της κορούλα της έχει λατρέψει.

Ανάβαση στον Όλυμπο έκανε η Τζούλια Νόβα και ο σύζυγός της Μιχάλης Βιτζηλαίος και μαζί τους είχαν την καλύτερη παρέα. Αυτή δεν ήταν άλλη από την εννιά μηνών κόρη τους!

Το ζευγάρι ταξίδεψε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στον Όλυμπο μαζί με το μωρό του και η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram πολλά βίντεο από την εμπειρία τους, δείχνοντάς μας βήμα – βήμα τη διαδρομή τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε στο βουνό κουβαλώντας τη μικρή ορειβάτισσα στις πλάτες τους.

Η Τζούλια Νόβα, εκτός από τα εντυπωσιακά βίντεο, δημοσίευσε και μία σειρά εικόνων από το χιονισμένο βουνό, αγκαλιά με την κόρη της, η οποία θα ονομαστεί Δάειρα.

Περισσότερα για την μικρή κόρη της Τζούλιας Νόβα

«Γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Το Δάειρα είναι αρχαίο ελληνικό όνομα, το ανακάλυψε ο σύζυγός μου που του αρέσει ό,τι αφορά την Ιστορία και τη Μυθολογία. Η Δάειρα ήταν Ωκεανίδα, νύμφη της Ελευσίνας, η οποία αγαπήθηκε από τον Ερμή. Από την άλλη, εγώ πάντα ήθελα να δώσω στο παιδί μου ένα όνομα σπάνιο, ιδιαίτερο, που να μην το ακούμε συχνά ή καλύτερα να μην το είχαμε ακούσει ξανά. Οπότε, όταν ο Μιχάλης μού πρότεινε το “Δάειρα” ενθουσιάστηκα. Είναι εύηχο και βγάζει κάτι δυνατό» είχε πει η Τζούλια Νόβα για το ιδιαίτερο όνομα που θα πάρει η μικρή της.

Related posts

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων

Ανακοίνωσε τα χείρıστα ο Λέκκας για τον σεισμό που έρχεται: «Θα υπάρχουν τεpάστιες απώλειες, θα φτάσει τα 8,2 Ρίχτερ»

«Εγκέλαδоς» με την προφητεία του Αγίου Παϊσίου – «Αuτά θα συμβούν στα νερά του Αιγαίου»