Αγγελική Δαλιάνη: Η κόρη της, Λυδία Παπαγιάννη έγινε 11 ετών και μοιάζει στη μαμά της

Αγγελική Δαλιάνη: Η κόρη της, Λυδία Παπαγιάννη έγινε 11 ετών και μοιάζει στη μαμά της

Λυδία Παπαγιάννη: Το τρυφερό βίντεο με την κόρη της

Το όμορφο ζευγάρι, Αγγελική Δαλιάνη και Μάνος Παπαγιάννης έχουν φτιάξει μαζί μία ζεστή και όμορφη οικογένεια. Μάλιστα οι δυο τους ιουμοριστικές φωτογραφίες και βίντεο και με παιδιά τους.

Η Αγγελική Δαλιάνη μαζί με τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη είναι γονείς δύο παιδιών: της Λυδίας και του Νικήτα.Η 11χρονη Λυδία, φαίνεται πως από πολύ νωρίς μαγεύτηκε από τον μαγικό κόσμο του θεάτρου και θέλει να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 αλλά είναι μαζί από το 2003. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που ετοίμασε με την κόρης, που είναι πια ολόκληρη κοπέλα, για το Tik Tok.

Το Tik Tok (παλαιότερα γνωστό ως musical.ly) είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που ενώνει την κοινωνική δικτύωση με τη μουσική σε μια πρωτότυπη πλατφόρμα αυτοδημιούργητων βίντεο. Η Tik Tok ανήκει στην ίδια μητρική εταιρεία που αγόρασε το μουσικό λογισμικό Musical.ly πέρυσι και φέτος όλοι οι χρήστες του Musical.y αυτόματα μεταφέρθηκαν στην Tik Tok.

Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να δημιουργήσουν, να αποθηκεύσουν και να μοιραστούν βίντεο διάρκειας έως και 15 δευτερόλεπτων. Τα βίντεο συνήθως προβάλλουν lip-syncing (συγχρονισμός χειλιών με το τραγούδι), χορογραφίες και παρωδίες. Όπως στα περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην Tik Tok οι χρήστες μπορούν να πατήσουν “like”, να σχολιάσουν τα βίντεο που δημοσιεύονται καθώς επίσης να κάνουν remix με αυτά και να τα δημοσιεύσουν ξανά.

Αγγελική Δαλιάνη: Η κόρη της, Λυδία Παπαγιάννη έγινε 11 ετών και μοιάζει στη μαμά της

Η δημοσίευση της Αγγελικής Δαλιάνη με την κόρη της Λυδία