Αγγελική Ηλιάδη: «Στη ζωή μου έχω κάνει τρεις σχέσεις όλες κι όλες»

by Τόνια Τζαφέρη
Αγγελική Ηλιάδη: «Στη ζωή μου έχω κάνει τρεις σχέσεις όλες κι όλες»

Αγγελική Ηλιάδη: Όσα είπε η τραγουδίστρια για την προσωπική της ζωή

Δεν μιλάει και πολλές φορές ανοιχτά για τα προσωπικά της, ωστόσο αυτήν την φορά η Αγγελική Ηλιάδη, έδωσε απαντήσεις για όλα. Ακόμη και για τα προσωπικά της.

Είναι αρκετές οι φορές που η προσωπική ζωή της γνωστής τραγουδίστριας έχει βρεθεί στο στόχαστρο δημοσιογράφων και έτσι και αυτήν την φορά όπου φαίνεται να υπάρχει ειδύλλιο με συμπαίκτης της, στην Φάρμα.

Αγγελική Ηλιάδη: «Στη ζωή μου έχω κάνει τρεις σχέσεις όλες κι όλες»

Η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή “Ευτυχείτε”. Μεταξύ άλλων, για τις σχέσεις της ζωής της.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια μίλησε για τις σχέσεις ζωής που είχε στο παρελθόν στην προσωπική της ζωή, αλλά και την εκμετάλλευση που έχει δεχθεί από συναδέλφους στον χώρο του τραγουδιού.

“«Οι σχέσεις μου ήταν πάντα πολύ μεγάλες και ήταν οικογένεια”, είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη

«Οι σχέσεις μου ήταν πάντα πολύ μεγάλες και ήταν οικογένεια. Τρεις ήταν όλες κι όλες βασικά 22 χρόνια που είμαι στο χώρο» υπογράμμισε η Αγγελική Ηλιάδη, αναφερόμενη στον Μπάμπη Λαζαρίδη, τον Κώστα Μηλιωτάκη και τον Σάββα Γκέντσογλου.

Μάλιστα, με τον πρώτο και τον τρίτο απέκτησε και τους δύο γιους της, τους οποίους λατρεύει και είναι η πρώτη της προτεραιότητα.

Αγγελική Ηλιάδη: «Στη ζωή μου έχω κάνει τρεις σχέσεις όλες κι όλες»

«Δεν έχω εκμεταλλευτεί κανέναν αλλά μάλλον με έχουν εκμεταλλευτεί» επεσήμανε η γοητευτική τραγουδίστρια. «Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, ενώ όσον αφορά την καλλιτεχνική μου πορεία έχω μετανιώσει για άπειρα πράγματα» συμπλήρωσε.

Περισσότερες δηλώσεις από την Αγγελική Ηλιάδη για θέματα εμπιστοσύνης

«Την εμπιστοσύνη που έδειξα σε ανθρώπους, οι οποίοι αυτοαποκαλούνταν συνεργάτες μου, αλλά δεν ήταν και ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Υπήρξε συνάδελφος που έλεγε συκοφαντίες για μένα και εγώ δεν έκανα τίποτα. Του μίλησα στα ίσια γιατί ήταν κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ και πραγματικά στεναχωριέμαι για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν κάποιοι άνθρωποι».

Τέλος, η Αγγελική Ηλιάδη έκανε γνωστό πως δέχτηκε πρόταση για το Your Face Sounds Familiar, αλλά δεν την αποδέχτηκε: «Είχα πρόταση και πέρυσι και φέτος από το YFSF αλλά δεν το τόλμησα. Δεν ξέρω, ίσως ήταν πολλά και δεν ήθελα να αποσυντονιστώ από τον στόχο μου».

Προτεινόμενα