Αγγελική Νικολούλη: Οι φωτογραφίες χωρίς ρετούς με καλλίγραμο σώμα στα 58 και η υγιεινή διατροφή που ακολουθεί

Αγγελική Νικολούλη: Η ίδια φροντιζεί εκτός από την καριέρα της και την υγεία της

Ενώ η γνωστή παρουσιαστρία θέλει να απασχολεί την επικαιρότητα μόνο με την δουλειά της, ο φακός κατάφερε να την απαθανάτισει στην παραλία και οι φωτογραφίες μας άφησαν άφωνους με το καλλίγραμο σώμα.

Η δημοσιογράφος δεν τρελαίνει μόνο τα μηχανάκια της Nielsen με το “Φως στο Τούνελ” του Mega, αλλά και όσους την βλέπουν με μαγιό στη θάλασσα, την καλοκαιρινή περίοδο,όταν χαλαρώνει από τις αυξημένες απαιτήσεις που έχει η τηλεόραση.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν προσπαθεί πολύ για να διατηρεί τη σιλουέτα της, απλά ακολουθεί κάποια tips, που της χαρίζουν ένα κορμί λαμπάδα.

Από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, αποδεικνύεται περίτρανα πως διαθέτει ένα καλογυμνασμένο και αδύνατο σώμα, που τονίζει με αθλητικά μαγιό στις διακοπές της, με συμμάχους τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή.

Τον χειμώνα τρέχει ασταμάτητα στην έρευνα, ενώ το καλοκαίρι είναι αφιερωμένο στην χαλάρωση και την ηρεμία που της προσφέρει η θάλασσα, επιλέγοντας απόμερες παραλίες, που της επιτρέπουν να κολυμπήσει ανενόχλητη, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Επειδή ο ελεύθερος χρόνος της τον χειμώνα είναι πολύ περιορισμένος, τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες επιδίδεται στο κολύμπι που λατρεύει, χρησιμοποιώντας τα βατραχοπέδιλά της, με αποτέλεσμα να ενισχύει την ευλυγισία της, να καίει επιπλέον θερμίδες και να γραμμώνει το σώμα της.

Διατηρεί τα κιλά της εδώ και χρόνια, χωρίς να στερείται τίποτα, απλά προσέχοντας τους υδατάνθρακες και αποφεύγοντας να τρώει αργά το βράδυ.

Η διατροφή της Αγγελικής Νικολούλη που ακολουθεί πιστά

Το πρωί τρώει γιαούρτι, δημητριακά, φρούτα, μέλι, ξηρούς καρπούς και άπαχο τυρί, που της δίνουν ενέργεια και την χορταίνουν, χωρίς να τη φουσκώνουν, ενώ πίνει δύο ποτήρια νερό πριν την πρώτη μπουκιά, για να περιορίσει την πείνα της.

Μαγειρεύει νόστιμα και ελληνικά φαγητά, αγαπά τα λαδερά, τα όσπρια και φυσικά μόλις ανοίξει ο καιρός φτιάχνει εξαιρετικές σαλάτες με εποχικά λαχανικά, που καταναλώνει σε μεγάλες ποσότητες. Τις συνοδεύει με ψητά ψάρια ή λευκό κρέας.

Ο ατμομάγειρας είναι το δεξί της χέρι, για να δημιουργεί ταυτόχρονα διαφορετικά ελαφριά μενού.

Το παγωμένο τσάι από τα αγαπημένα της βότανα, τής κόβει την πείνα ενδιάμεσα και τη βοηθά να αποτοξινωθεί. Έχει προτίμηση στο κύμινο, τον κόλιανδρο και τους σπόρους του μάραθου, δημιουργώντας το τέλειο αποτοξινωτικό ρόφημα.

Το βραδινό περιλαμβάνει φρούτα ή σαλάτες, αλλά δεν τρώει ποτέ μετά τις 8 το βράδυ και δύσκολα παρασύρεται σε ατασθαλίες στις εξόδους της. Τα ωμά λαχανικά είναι πρώτα στη λίστα της, αφού τα φρούτα τα καταναλώνει με φειδώ λόγω της ζάχαρης που περιέχουν.

Related posts

Δακρύζει και ο Θεός: Αυτός είναι ο 31χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Πειραιά

Ο Ιχθύς με τι ταιριάζει;

«Βόμβα» ΣΚΑΪ με Ελένη Μενεγάκη: Διέρρευσε η αποκαλυψη και οι τηλεθεατές αγωνιούν για το μέλλον