Άγγελος Μπράτης: «Δεν έχω ανάγκη να είμαι στην τηλεόραση για να φανώ, έχω τον σύντροφό μου να μου λέει πόσο όμορφος είμαι»

by Εύα Ζαχαριάδη

Άγγελος Μπράτης: Η αποκαλυπτική συνέντευξη

Ο δημοφιλής σχεδιαστής μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο τηλεοπτικό γυαλί, την αποχώρηση από το GNTM αλλά και για τις σχέσεις του με την Βίκυ Καγιά μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας, στον προηγούμενο κύκλο.

Το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξανά τηλεοπτικά, αλλά και την επιστροφή της Βίκυ Καγιά στο GNTM σχολίασε ο Άγγελος Μπράτης.

Ο πρώην κριτής του GNTM και γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, μίλησε για τον νέο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων.

«Από πέρυσι έχει κλείσει για εμένα ο κύκλος του GNTM, το είχα πει στην παραγωγή ότι δεν θέλω να συνεχίσω άλλο. Εσείς μιλάτε για τη Βίκυ Καγιά, εγώ δεν βλέπω τηλεόραση. Προσωπικά, τη λατρεύω ρτη Βίκυ, ξέρει τη δουλειά της. Είναι πρότυπο γυναίκας, όχι απλά μοντέλο. Πιστεύω πως το ότι επιστρέφει, μόνο καλό είναι για το GNTM», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης.

Άγγελος Μπράτης: «Δεν έχω ανάγκη να είμαι στην τηλεόραση για να φανώ, έχω τον σύντροφό μου να μου λέει πόσο όμορφος είμαι»

Τι ανέφερε ο Άγγελος Μπράτης για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην τηλεόραση

Aναφορικά με το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε κάποιο άλλο ριάλιτι που έχει σχέση με τη μόδα, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε πως δεν θα το έκανε, εκτός αν ήταν κάτι δικό του. «Δεν υπάρχει παιχνίδι μόδας που να με αφορά, εκτός κι αν κάνω κάτι δικό μου», δήλωσε.

Τέλος, μίλησε για το «My Style Rocks» και την πιθανότητα να το παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Το My Style Rocks δεν είναι παιχνίδι μόδας, έγώ έχω άλλο επίπεδο, συγγνώμη. Τέσσερα χρόνια το κάνω αυτό το πράγμα, μου αρέσει η δουλειά μου και ξέρετε ποιος είμαι. Όταν θέλω να εμφανιστώ, είναι άλλο πράγμα. Θα πρέπει να έχω κάτι να πω. Τώρα το να παίρνω βήμα, απλά για να με δείξουν και να πουν τι όμορφος που είμαι, δεν με ενδιαφέρει. Μου λέει ο σύντροφός μου πόσο όμορφος είμαι», τόνισε.

Κατέληξε μάλιστα, πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για την παρουσίαση του διαγωνισμού μόδας, My Style Rocks.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν