Άννα Μπεζάν: «Έτρωγα ξύλο από τον πατέρα μου, του έκανα μήνυση και έφυγα. Μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο»

Άννα Μπεζάν:Η συγκλονιστική ιστορία της ζωής της

Μία αφοπλιστική συνέντευξη έδωσε η Άννα Μπεζάν, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό, μέσα από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις». Η ηθοποιός, μίλησε ανοιχτά για τα περιστατικά κακοποίησης και βίας, που δέχονταν από τον πατέρα της, ως παιδί.

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η ηθοποιός στην Ελένη Βουλγαράκη. Η νεαρή κοπέλα που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου, αναφέρθηκε στην κακοποίηση που δεχόταν για πολλά χρόνια από τον πατέρα της.

«Η ζωή μου θα μπορούσε σίγουρα να γίνει ταινία. Δεν επιτρέπω να με κοιτάξουν υποτιμητικά επειδή μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο. Όσο ψύχραιμη και να είμαι, αν καταλάβω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο γίνομαι έξαλλη και δεν περνάει κανένας καλά», ανέφερε η Άννα Μπεζάν.

Και πρόσθεσε αναφορικά με το ότι πήγε σε ορφανοτροφείο. «Ήταν δική μου επιλογή να πάω. Ήμουν 12 χρονών και είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω πια. Πήγα και έκανα μήνυση στον πατέρα μου και έτσι έφυγα. Δεν άντεχα άλλο. Φτάνεις σε ένα σημείο κενού που δεν μπορείς να το διαχειριστείς και θέλεις να διαμαρτυρηθείς. Ήταν αργά όταν έμαθε ο πατέρας μου για τη μήνυση. Είχαν έρθει ήδη και με είχαν πάρει από το σπίτι. Πέρασα πολλά χρόνια τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου χωρίς να υπάρχει λόγος».

Οι δηλώσεις της Άννας Μπεζάν

Δείτε το βίντεο

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη