Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο: «Ζητιάνευε για λίγο γάλα, είδαν ότι έχει πρόβλημα»

by Newsroom i-diakopes.gr
Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο: «Ζητιάνευε για λίγο γάλα, είδαν ότι έχει πρόβλημα»

Γιώργος Μαρίνος: Η Άννα Φόνσου μιλάει για το δράμα που ζει ο Γιώργος Μαρίνος

Η Άννα Φόνσου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο. Η εξομολόγηση της για τον ηθοποιό ήταν άκρως συγκλονιστική.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός μίλησε για το “Σπίτι του ηθοποιού” αλλά και την άγνωστη περιπέτεια υγείας του Γιώργου Μαρίνου και την περίοδο που χρειάστηκε να τον φιλοξενήσει.

Η εξομολόγηση της Άννας Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο

Η Άννα Φόνσου δήλωσε χαρακτηριστικά: «τον Γιώργο Μαρίνο τον θαύμαζα πολύ αλλά δεν τον ήξερα. Πήγαινα στη Μέδουσα γιατί μου άρεσε πολύ αλλά δεν μας είχε συστήσει ποτέ κανένας. Μια μέρα που είχα πρεμιέρα στο θέατρο, λοιπόν, με παίρνει μια κυρία τηλέφωνο και μου λέει ‘‘κα. Φόνσου είμαι γιατρός και είναι εδώ ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος έρχεται κάθε μέρα, θέλει να του γράφω χάπια που δεν μπορώ να του γράφω και ζητιανεύει να του δίνει λίγο γάλα ο κόσμος’’. Στην αρχή νόμιζα πως έκανε λάθος αλλά με όσα μου είπε τρελάθηκα και της λέω ‘’έρχομαι’’».

«Πριν δυο, τρία χρόνια. Πάω εκεί, την βρίσκω αυτήν και μου δείχνει το σπίτι. Χτυπάω εγώ, δεν απαντάει κανένας. Χτυπάω πολλές φορές, δεν απαντάει κανένας και φωνάζω την αστυνομία. Μπαίνουμε μέσα, αρχίζω να φωνάζω εγώ ‘’Γιώργο, Γιώργο, Γιώργο’’ και ακούγεται μια φωνή ‘’κατεβείτε κάτω, αλλά έχω σκυλιά και δεν μιλάνε ελληνικά’’. Κατεβαίνω κάτω και είναι ο Γιώργος, που ήταν αδύνατος και κούκλος, κλείνει τα σκυλιά και του λέω «η Άννα Φόνσου είμαι, μου είπαν ότι ταλαιπωρήστε και ήρθα να βοηθήσουμε». Μου είπε ‘‘ναι ταλαιπωρούμαι και τώρα αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα, έχω έναν πόνο εδώ’’ και του είπα να πάμε στο νοσοκομείο» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο: «Ζητιάνευε για λίγο γάλα, είδαν ότι έχει πρόβλημα»

Γιώργος Μαρίνος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Άννας Φόνσου για το πως τον παράτησαν όλοι στο νοσοκομείο

Η Άννα Φόνσου στη συνέχεια δήλωσε: «Δεν μπορούσε να αναπνεύσει, παίρνουμε τηλέφωνο, έρχεται το ΕΚΑΒ, τον παίρνουμε και τον πάμε στον Ευαγγελισμό. Πήγαμε κατευθείαν στην εντατική αφού είδαν ότι ο άνθρωπος είχε πρόβλημα. Είχε πάθει έμφραγμα».

«Το βράδυ ήθελε να φύγει από το νοσοκομείο, «έχω ασφάλεια και θέλω να πάω αλλού». Τον πάμε σε άλλο νοσοκομείο, όλος με το οξυγόνο και την άλλη μέρα του κάνουν μπαλονάκι. Ανεβαίνουμε πάνω σε μια σουίτα, έρχεται ο ασφαλιστής και μου λέει πως «έχει τελειώσει η ασφάλεια του,27.000″. Ο Γιώργος ήταν έτσι, που να τον ξυπνήσω και είπα να εγγυηθώ εγώ και να δώσω τα χρήματα» συμπλήρωσε η Άννα Φόνσου στη βραδινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

«Παίρνω τηλέφωνο τους φίλους του και δεν ήρθε κανένας! Ούτε ένας! Εδώ θα το πω και όποιος θέλει να με διαψεύσει. Ούτε ένας. Μόνο είχε έρθει, όταν του έβαλαν το μπαλονάκι, η Κάτια Δανδουλάκη. Κανένας άλλος αν και τους πήρα όλους τηλέφωνο» κατέληξε.

Μόλις μαθεύτηκε: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια διαγνώστηκε με σοβαρή πάθηση – «Δεν κρύβεται πλέον»

«Ταλαιπωρούμαι! Δε ζω τη ζωή που ζούσα»: Δύσκολες ώρες για την Κωνσταντίνα, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Πυροσβέστες βρήκαν το σώμα μιας 9χpονης αλλά δυστυχώς – Μόλις είδαν τι βρισκόταν από κάτω της πάγωσαν

Νίκος Χατζηνικολάου: Πώς αντέδρασε στη μεταγραφή της Σίας Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 – Το σχόλιο του κάτω από φωτογραφία της

Κυψέλη: Θρίλερ με την ταυτότητα της γυναικείας σορού

Προτεινόμενα