Άννα Μαρία ‘Ίβιτς: Η κόρη της Ελένης Πετρουλάκη είναι από τις ομορφότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή

Άννα Μαρία ‘Ίβιτς: Μια αληθινή κούκλα

Μια από τις πιο διάσημες και αγαπημένες γυμνάστριες της χώρας μας, είναι η Ελένη Πετρουλάκη. Η ίδια έχει αποδείξει πως οικογένεια και καριέρα μπορεί να συνδυαστεί άψογα και για αυτό την θαυμάζουμε.

Η αγαπημένη γυμνάστρια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Με τον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς, έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες, την 17χρονη Άννα Μαρία, τις 14χρονες δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την 11χρονη Hλιάνα.

Μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες η Άννα Μαρία Ίβιτς

Δεν ξέρουμε σε ποιον μοιάζουν τα μικρότερα κορίτσια, η Άννα Μαρία όμως έχει σίγουρα πάρει τα γονίδια της μητέρας της. Η 17χρονη κοπέλα έχει κληρονομήσει την ομορφιά της μητέρας της αλλά και την αγάπη της για τη γυμναστική.

Η Άννα Μαρία Ίβιτς ασχολείται με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα, με τον στίβο, κάτι που είναι φανερό από το καλλίγραμμο σώμα της. Έχει ξανθά μακριά μαλλιά και πράσινα μάτια.

Η ομοιότητα με τη μητέρα της σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Το Instagram της νεαρής κοπέλας, είναι γεμάτο από φωτογραφίες διακοπών, οι περισσότερες άκρως καλοκαιρινές, με την ίδια να ποζάρει πολύ συχνά με μπικίνι, δείχνοντας μας τους απίστευτα γραμμωμένους της κοιλιακούς.

Related posts

Συγκλονίζει η Ελένη Πετρουλάκη: «Σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω, τρεις μέρες ήμουν σε κώμα, δεν έχασα την πίστη μου»

Κανείς δεν θα τις αναγνώριζε: Πως ήταν 15 διάσημες Ελληνίδες στα πρώτα βήματα της καριέρας τους

Μαθεύτηκε το απίστευτο κόλπο: Αυτό κάνουν οι ηθοποιοί και χάνουν τα περιττά κιλά πριν παίξουν έναν ρόλο

Αγνώριστες στην εφηβεία τους: 12 διάσημες Ελληνίδες που ομορφαίνουν καθώς μεγαλώνουν

Γέννησαν το 2022: 9 Ελληνίδες διάσημες που απέκτησαν παιδί ή ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους πριν έρθει το 2023

Ένα αισιόδοξο μήνυμα και μία απόφαση ζωής: 6 διάσημες Ελληνίδες που κατέψυξαν τα ωάριά τους, το μοιράστηκαν δημόσια την εμπερία τους

«Ποτέ δεν είναι αργά»: Οι 13 διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μητέρες μετά τα 40

Από τις ομορφότερες Ελληνίδες σήμερα: Η 18χρονη Άννα Μαρία Ίβιτς είναι ίδια με την μητέρα της, Ελένη Πετρουλάκη

8 γυναίκες που άφησαν εποχή με την ομορφιά τους στην δεκαετία του ’70 και του ’80, παραμένουν κομψές και προσεγμένες μέχρι σήμερα