Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η αναγνώριση στους «Ψίθυρους Καρδιάς», η γνωριμία με τον άντρα της και ο συμβιβασμός στη βάφτιση των παιδιών της

Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η αναγνώριση στους «Ψίθυρους Καρδιάς», η γνωριμία με τον άντρα της και ο συμβιβασμός στη βάφτιση των παιδιών της

Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: Όλες οι άγνωστες πληροφορίες για τη ζωή της

Στις 28/08/1974 γεννήθηκε η Ελληνίδα ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της, ως πρωταγωνίστρια, στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη “Ψίθυροι καρδιάς”.

Η Άννα -Μαρία Παπαχαραλάμπους έχει συμμετάσχει στις σειρές “Οι ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα” και “10η εντολή”, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στις αισθηματικές κωμωδίες “Κανείς δε λέει σ’ αγαπώ” και “Μπαμπά μην τρέχεις”.

Είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς “Μπαμπά μην τρέχεις”, και έχουν δύο αγόρια. Ο Φάνης Μουρατίδης είχε πει για τη γνωριμία και τη σχέση τους: “Ήταν καρμική η γνωριμία μας και από αυτά που λες πως έπρεπε να γίνουν. Ό,τι παίζαμε το ζούσαμε. Από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα γίναμε ζευγάρι”.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε προγενέστερη συνέντευξή της στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς» που την ανέδειξαν , τονίζοντας πως δεν χάρηκε την τότε επιτυχία.  Μάλιστα είχε εξιστορήσει πώς πήρε τον ρόλο λέγοντας: “Πήγα και άφησα τη φωτογραφία μου και με πήραν τηλέφωνο. Οι Ψίθυροι καρδιάς ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Με πήρε ο ίδιος ο Μανούσος Μανουσάκης τηλέφωνο.

Βρεθήκαμε μετά με τον Μανούσο Μανουσάκη, ήθελε να με δει, να με δοκιμάσει, να γίνω αποδεκτή κι από το κανάλι γιατί δεν με ήξερε κανείς. Το να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη παραγωγή δεν είναι ότι στο δίνουν κι έτσι, υπήρχε μια διαδικασία.

Δε με ξέρανε. Ο Μανούσος με πίστευε πολύ και πίεσε για να με πάρουν. Πέρασα από διάφορες οντισιόν και ξανά βίντεο και πάλι βίντεο μέχρι να με δεχθούν.

Άλλες εποχές τότε. Όσο γυρίζαμε δεν είχα την αίσθηση. Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι γίνεται με τρόμαξε πάρα πολύ η επιτυχία του σίριαλ. Δεν μπόρεσα να το απολαύσω και να το ευχαριστηθώ.

Ήταν σαν να ήθελα να φύγει από πάνω μου. Δεν το ήθελα. Για ένα μικρό διάστημα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Τότε δεν ήμουν έτοιμη, τώρα δε με νοιάζει.

Μετά τους Ψίθυρους σταμάτησα για 1,5 χρόνο μέχρι να ανασυγκροτηθώ και δεν το μετάνιωσα. Πήρα λίγα χρήματα τότε, αλλά είναι λογικό, ξέρεις ότι θα σου συμβεί και πας μετά στο επόμενο, δηλαδή εξαργυρώνεις την επιτυχία αργότερα”, είχε πει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η αναγνώριση στους «Ψίθυρους Καρδιάς», η γνωριμία με τον άντρα της και ο συμβιβασμός στη βάφτιση των παιδιών της

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Ο γάμος με τον Φάνη Μουρατίδη το 2008

Ο γάμος της Άννας -Μαρίας Παπαχαραλάμπους με τον Φάνη Μουρατίδη έγινε στο δημαρχείο του Χαλανδρίου σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε αυτή η στιγμή να πάρει δημοσιότητα.
Εξάλλου, ο γάμος έγινε για τυπικούς λόγους, ώστε ο ερχομός του παιδιού τους σε λίγους μήνες να τους βρει παντρεμένους. Παρόλο το… τυπικό του πράγματος, ο Μουρατίδης πήγε στο δημαρχείο ντυμένος γαμπρός κανονικά και με το νόμο, αφού φορούσε ένα λευκό κοστούμι. Σε αντίθεση με την Άννα Μαρία, η οποία δεν είναι και μεγάλη φαν του… τύπου, που φορούσε μία λευκή παντελόνα με χακί καμπαρντίνα.
Η όμορφη ηθοποιός τονίζει ότι εκτός από την ευτυχία που έφεραν στη ζωή της τα παιδιά της, τη βοηθούν να ωριμάσει ως άνθρωπος, ενώ αποκαλύπτει πως το μυστικό επιτυχίας ενός γάμου θα μπορούσε να το απαντήσει πολλά χρόνια αργότερα και εφόσον είναι ακόμα με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, καθώς όπως η ίδια αναφέρει, τίποτα δεν είναι σίγουρο για κανέναν.

Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η αναγνώριση στους «Ψίθυρους Καρδιάς», η γνωριμία με τον άντρα της και ο συμβιβασμός στη βάφτιση των παιδιών της

Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Aπό μικρή είμαι άθεη»

Σε συνέντευξή της είχε πει: “Έχω δεχθεί πολλές φορές επικρίσεις για το ότι δεν πιστεύω και πολύ άσχημες, βίαιες και πολύ έντονες χωρίς λόγο, γιατί εγώ δεν βρίζω κάποιον επειδή πιστεύει, οπότε έχω και εγώ το δικαίωμα να μη με βρίζουν. Από μικρή είμαι άθεη.
Ο μπαμπάς μου δεν πιστεύει, η μητέρα μου πίστευε όχι φανατικά. Όσο για τα μυστήρια, έχουμε κάνει πολιτικό, αλλά έχουμε βαφτίσει τα παιδιά. Το έχουμε μοιράσει. Ο Φάνης είναι πιο παραδοσιακός, αλλά έχει αποδεχθεί ο ένας τον άλλον. Δεν έχει τεθεί όμως θέμα να κάνουμε θρησκευτικό γάμο”.