Αννίτα Πάνια: H άγνωστη όμορφη αδερφή της με τη μεγάλη φιλανθρωπική δράση

by Εύα Ζαχαριάδη
Αννίτα Πάνια: H άγνωστη όμορφη αδερφή της με τη μεγάλη φιλανθρωπική δράση

Αννίτα Πάνια: Η αδέρφη της που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα

Μια από τις διάσημες παρουσιάστριες της τηλεόρασης, είναι η Αννίτα Πάνια. Έχει ταλέντο και αυτό επιβεβαιώνεται από τα 26 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο.

Αυτό όμως που ίσως να μην γνωρίζατε είναι ότι η γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια έχει μία ετεροθαλή αδερφή από διαφορετικό πατέρα.

Η αδερφή της ονομάζεται Ντιάνα Κοσβύρα και είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και πολλές ευαισθησίες όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα. Η αδερφή της Αννίτας είναι ταμίας στην φιλανθρωπική οργάνωση “Εθελοντές του κόσμου” και ασχολείται με τη στήριξη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, την ύπαρξη ατόμων που παίρνουν ναρκωτικά, όπως και με άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας στην ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Αννίτα Πάνια: H άγνωστη όμορφη αδερφή της με τη μεγάλη φιλανθρωπική δράση

Όπως αναφέρει το patkiout, η Ντιάνα Κοσβύρα είναι μια γυναίκα με πλούσια φιλανθρωπική δράση και φυσικά αποφεύγει την άσκοπη προσωπική της προβολή. Όσο για τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο αδελφές, λέγεται πως ήταν και παραμένουν άψογες.

Η Αννίτα Πάνια για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά

Σαν βόμβα έπεσε στο χώρο της shobiz η είδηση θανάτου του πρώην προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, έναν άνθρωπο που συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσα σε αυτά και με την Αννίτα Πάνια.

Η αγαπητή παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά με ένα συγκινητικό ποστ.

Η Αννίτα Πάνια είχε συνεργαστεί με τον επιχειρηματία όταν παρουσίαζε εκπομπή για χρόνια στον ALPHA ενώ είχε κάνει και παρέα μαζί του.

Όταν έμαθε για το χαμό του θέλησε να τον αποχαιρετήσει γράφοντας δύο λόγια και δημοσιεύοντας κοινή τους φωτογραφία στο Instagram: «Ήσουν ένας διεθνούς βεληνεκούς επιχειρηματίας, που ανάμεσα στα μήκη και στα πλάτη του πλανήτη πάντα έβρισκες το χρόνο και τη διάθεση, για τους ανθρώπους που γούσταρες, να γίνεσαι φίλος, αδελφός και προπάντων πολύτιμος σύμβουλος! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Δημήτρη».