Ανοίγουν τα στόματα: Η άγνωστη γνωριμία του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την Κάρολαϊν

Στάθης Παναγιώτοπουλος: Τι συνδέει τον δημοσιογράφο με την υπόθεση των Γλυκών Νερών

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιώτοπουλος, αλλά και τις καταγγελίες εις βάρος του, έχουν έρθει στο φως ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο πρώην πλέον στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη κατηγορείται ότι ανέβασε προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η υπόθεση έχει φτάσει στη δικαιοσύνη εδώ και χρόνια και παραμένει σε εκκρεμότητα. Ο παρουσιαστής εδώ και χρόνια είχε επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Αλόννησο όπου είχε και σπίτι και περνούσε μεγάλο μέρος της ζωής του.

Τι αποκαλύφθηκε για την σχέση μεταξύ Παναγιωτόπουλου – Αναγνωστόπουλου

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η κατοικία που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν κοντά στο πατρικό σπίτι της Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα ο παρουσιαστής είχε γνωριστεί με το ζευγάρι ενώ την 20χρονη κοπέλα την γνώριζε από μικρό παιδί. Η Κάρολαϊν, που ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική μιλούσε συχνά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης.

«Το πατρικό σπίτι του παρουσιαστή είναι 200-300 μέτρα μακριά από το σπίτι της Κάρολαϊν» ανέφερε η δημοσιογράφος. «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε την Κάρολαϊν από μικρό παιδί. Η Κάρολαϊν σκεφτόταν να ασχοληθεί με το θέατρο και μιλούσε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης. Μάλιστα, έκαναν και καταδύσεις μαζί, άνθρωποι θυμούνται ότι έκαναν και οι τρεις, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η Κάρολαϊν και ο Στάθης Παναγιωτόπουλο» πρόσθεσε η Κέλλυ Χεινοπώρου

«Επιπλέον, ο Μπάμπης έλεγε συχνά στον Στάθη να τον πάει βόλτα με το ελικόπτερο και κάποιοι θυμούνται ότι είχαν πετάξει πάνω από το νησί» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Related posts

Θαυμάστριες στέλνουν γράμματα στη φυλακή στο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Θα είναι έξω πριν καν τα 55: Τόσα χρόνια θα μείνει πραγματικά στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Δεν θα δει ποτέ τη Λυδία ο δολοφόνος – Αλλαγή στο επίθετο της για να μη συνδεθεί μαζί του», δηλώνει ο πατέρας της Καρολάιν

“Η φυλακή θα λυγίσει αυτό το απεχθές πλάσμα”: Ο πατέρα της Καρολάιν εναντίον του Αναγνωστόπουλου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αυτή είναι η γυναίκα που δηλώνει δημόσια ότι αισθάνεται έλξη για τον δολοφόνο

Απολογία Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «100 φορές την Κάρολαιν θα διάλεγα»

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία από την στυγερή δολοφονία της Καρολάιν – Πως άφησε το σπίτι ο Αναγνωστόπουλος

«Φταίει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος»: Ξέσπασε ο Πέτρος Φιλιππίδης εξαιτίας του 33χρονου Πιλότου

«Ο Αναγνωστóπουλος ζήτησε 2.000 ευρώ από την πεθερά του για έξοδα κηδείας»: Φίλη μητέρας Καρολάιν