«Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio» – Νέες σπόντες «πετά» η Σακίρα στον Πικέ και την νέα του σύντροφο

Σακίρα: Με μια ατάκα στο καινούριο της «τελείωσε» τον Πικέ

Η Σακίρα εχθές κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο κομμάτι, με τίτλο «Bzrp Music Sessions 53». Μάλιστα το ζευγάρι τον Ιούνιο τον χωρισμό τους μετά από 11 χρόνια σχέσης και δύο γιους, τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Shasa. Μετά τον χωρισμό τους ο φακός κατέγραψε τον ποδοσφαιριστή να φιλάει παθιασμένα τη νέα του σύντροφο.

Η σχέση του Pique με την Clara Chia πρέπει να κρατά αρκετό καιρό, καθώς όπως αποκαλύφθηκε από μια κλήση στο Zoom πριν από καιρό εμφανίζεται η 22χρονη, στο σπίτι του ζευγαριού πριν χωρίσουν.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, στο νέο της τραγούδι αναφέρει: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Ακούστε το νέο τραγούδι της Σακίρα

Σε άλλο σημείο, αναφέρει για τον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα: «Πολλή γυμναστική. Αλλά δούλεψε και λίγο το μυαλό σου».

Ενώ τέλος για τη σύντροφο του αναφέρει «Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου. Σαφώς και δεν είναι όπως ακούγεται». Κι αυτό γιατί το «Claramente», όπως λέει, στα ισπανικά παραπέμπει ξεκάθαρα στο «Clara».

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό