Αντελίνα Βαρθακούρη: Πιο ανανεωμένη από ποτέ και με ένα εμφάνιση -Αδυνάτισε πολύ και η αλλαγή στο σώμα της είναι εντυπωσιακή

Αντελίνα Βαρθακούρη: Πιο ανανεωμένη από ποτέ μετά την απώλεια κιλών

Η παρουσιάστρια Αντελίνα Βαρθακούρη συχνά δημοσιεύει εικόνες από την καθημερινότητά της στα social media. Η ίδια είναι από τις γυναίκες που δεν έχουν κόμπλεξ και ανασφάλειες, ξέρουν τις ατέλειες τους, αλλά και τα «δυνατά» τους σημεία και φροντίζει να τα «καμουφλάρει» ή να τα τα επιδεικνύει αντίστοιχα. Πάντως, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχει χάσει κιλά, ακολουθώντας συγκεκριμένη διατροφή και λέγοντας «όχι» στις αμαρτωλές λιχουδιές που προσθέτουν θερμίδες.

Η παρουσιάστρια, κατά καιρούς, έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση, με πρόσφατο το σχόλιο διαδικτυακού της φίλου, ο οποίος την ρώτησε «γιατί πάχυνες;», με εκείνη να απαντάει «καλή ερώτηση. Γιατί δεν είμαι τέλεια, γιατί πέρασα μια περίοδο που έτρωγα συναισθηματικά, γιατί δεν κατάφερα να μου βάλω στοπ, γιατί εκεί ξέσπασα, γιατί δεν κατάφερα να με σταματήσω… αλλά με γνώρισα καλύτερα και κατάφερα να αγαπήσω και αυτή μου την πλευρά και μόλις με αγκάλιασα ξεκίνησα διατροφή».

Μέσα από την εκπομπή της, μάλιστα, με αφορμή το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, υπογράμμισε «το δικό μου μυστικό είναι να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς. Εγώ έχω μπει σε μια διαδικασία – το ξέρετε – να κάνω μια διατροφή. Αν πετυχαίνει τώρα και αν υπάρχει διαφορά είναι γιατί το ήθελα εγώ και γιατί ευχαριστώ από καρδιάς την Μαρία Αντωνά που μπήκε στη ζωή μου και με πήρε από το χέρι με τον διατροφολόγο μου και είδαν την ψυχή μου. Ξέρω πως αισθάνεστε. Θέλεις να κρύβεσαι, ντρέπεσαι για το σώμα σου. Έχω κάνει δυο καισαρικές, έχει κρεμάσει η κοιλιά, έχει κρεμάσει ο πωπός, μπορεί να έχει κρεμάσει και το στήθος. Σε βλέπεις στον καθρέφτη και δε μπορείς. Ακούστε με, ότι και αν έχετε ζήσει μέσα στο σπίτι σας, το έχω ζήσει και εγώ. Ένας είναι ο τρόπος, αγάπη και αγκαλιά…».

Εικόνες της Αντελίνας Βαρθακούρη μετά την απώλεια κιλών

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας