Ανθή Βούλγαρη: Δημόσια συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε

“Είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι”.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το ζεϊμπέκικο που χόρεψε την ώρα που θα έλεγαν για τον αριθμό των κρουσμάτων και των θανάτων από τον κορωνοϊό, η Ανθή Βούλγαρη μέσα ζήτησε δημόσια συγγνώμη μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Η δημοσιογράφος, προλογίζοντας το συγκεκριμένο θέμα, ζήτησε από το control να της βάλουν ένα ζεϊμπέκικο για να χορέψει όπως και έκανε. Αυτό προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις με την Αθηναΐδα Νέγκα να το σχολιάζει με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο, χαρακτηρίζοντας ”απρεπή” τη στάση της δημοσιογράφου.

Το πρωί της Πέμπτης, η Ανθή θέλησε να δικαιολογήσει τι στάση της και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

«Είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι. Είναι η κάθαρσή μου, ακόμα και την περιπέτεια της υγείας μου που πήγα και ήρθα στον θάνατο – γιατί έτσι είναι – έτσι τις πέρασα. Έχουμε αποφασίσει με τον Ιορδάνη να σας περνάμε την ενημέρωση λίγο πιο χαλαρά, πιο ανθρώπινα. Αν αυτό ενόχλησε κάποιους και πάρθηκε ως ασέβεια, ειλικρινά ζητώ συγγνώμη. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και ήθελα απλά να εξηγηθούμε. Άνθρωποι είμαστε και ζητάμε συγγνώμη αν κάναμε λάθος» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα