Ανθή Βούλγαρη: Είναι γοητευτικός και ταλαντούχος – Αυτός είναι ο κούκλος σύζυγός της και ο παραδοσιακός γάμος στο Πήλιο

Ανθή Βούλγαρη: Οι εικόνες του συζύγου της

Καθημερινά μέσα από το Πρωινό του MEGA, μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, απολαμβάνουμε τη δημοσιογράφο Ανθή Βούλγαρη. Η Ανθή Βούλγαρη τα τελευταία χρόνια βιώνει τόσο επαγγελματική όσο και προσωπική επιτυχία, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Κώστα Κωνσταντινίδη.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2020 στο χωριό «Κισσός» στο Πήλιο, από όπου κατάγεται η δημοσιογράφος.

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο γνωστός τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης. Μάλιστα, το ζευγάρι τήρησε πολλά από τα έθιμα της περιοχής, με τη δημοσιογράφο να πίνει νερό από στάμνα και το ζευγάρι να καταφθάνει στην εκκλησία με άλογα, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Και αν αναρωτιέστε πώς και προέκυψε αυτή η κουμπαριά, ο λόγος είναι πολύ απλός. Ο σύζυγος της Ανθής Βούλγαρη, Κώστας Κωνσταντινίδης είναι μουσικός στο επάγγελμα και πιο συγκεκριμένα είναι ντράμερ.

Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε πρώτη φορά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όταν εκείνος είχε πάει μαζί με γνωστό τραγουδιστή για να εμφανιστεί στην εκπομπή.

Εικόνες του συζύγου της Ανθής Βούλγαρη

Related posts

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Αυγίτση-Κοσμούδη