Ανθή Βούλγαρη: «Ψήνομαι στον πυρετό, είναι σαν να περνάω μια απλή γρίπη»

Ανθή Βούλγαρη: Η εμπειρία της με τον κορωνοιό

Mέσα στα πολλά χιλιάδες κρούσματα καθημερινά είναι και η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία βρέθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή της να μιλήσεις για τον κορωνοιό και τα συμπτώματα της.

Εκτός εκπομπής λοιπόν και σήμερα η Ανθή Βούλγαρη, η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η δημοσιογράφος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή και μίλησε για τα συμπτώματα που έχει.

«Ήρθα τελικά σε επαφή με δύο κρούσματα από ότι αποδείχθηκε μετά. Έκανα τα PCR μου και τα τεστ. Είχα μόνο τον λαιμό και το PCR μου ήταν αρνητικό. Από χθες ανέβασα πυρετό στην πέμπτη που ήρθα σε επαφή με τα κρούσματα. 

Τα συμπτώματα της Ανθής Βούλγαρη

Στην συνέχεια έκανα ξανά PCR και τεστ κι από χθες βγήκε θετικό. Ψήνομαι στον πυρετό 38,2, έχω φοβερό πόνο στα κόκαλα και λίγο ο λαιμός. Σαν να περνώ μια γρίπη… Εάν είχα κάνει την τρίτη δόση ίσως να το περνούσα απλά» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

«Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους έχουν κορονοϊό κι είναι κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο. Με αποφεύγουν όλοι. Μου αφήνουν το φαγητό σε ένα δίσκο έξω από το δωμάτιο. Μού είπαν οι γιατροί με τους οποίους ότι τα συμπτώματα είναι από Όμικρον κι όχι από Δέλτα. Θέλει προσοχή, δεν είναι εύκολο» συμπλήρωσε η Ανθή Βούλγαρη.

Related posts

Πέθανε ο Γιώργος Ηλιάδης

Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα

Πήρε θέση η Παλιοσπύρου: Τηλεφώνησε στην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και της έδωσε την καλύτερη συμβουλή