«Αντίο βασίλισσά μου»: Το συγκινητικό γράμμα του Σπύρου Φωκά στην Ειρήνη Παπά

Ειρήνη Παπά: Ο Σπύρος Φωκάς την αποχαιρετά με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την σπουδαία ηθοποιό, Ειρήνη Παπά. Η μεγάλη ηθοποιός έφυγε από την ζωή την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών.

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα συγκινητικό γράμμα που έστειλε ο Σπύρος Φωκάς, λίγες εβδομάδες πριν τον θάνατό της, με παραλήπτη την ίδια τη σπουδαία ηθοποιό.

«Αγαπημένη μου, μεγάλη μας αδελφή. Τότε στην Ιταλία, θυμάσαι; Στην αγκαλιά σου κουρνιάζαμε όλοι εμείς οι μικροί μπροστά σου. Ένα θέατρο με το όνομά σου. Πολλά τα χειροκροτήματα. Δεν είμαστε εκεί. Ούτε εσύ, ούτε εγώ», έγραφε ο Σπύρος Φωκάς, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Όμως, στην απεραντοσύνη του μυαλού μας ξέρουμε. Νιώθουμε. Έχουμε τη γεύση. Το άρωμα της τέχνης. Η βροντερή φωνή σου αντηχεί. Τα εκφραστικά σου μάτια τα βλέπω. Συγκινημένος. 22/7/2022. Αντίο, βασίλισσά μου», κατέληγε στο μήνυμά του ο ηθοποιός.

Ειρήνη Παπά: Το Σάββατο το τελευταίο αντίο

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το «ύστατο χαίρε» στην ηθοποιό το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Χιλιομόδι Κορινθίας.

Πρόκειται για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε και πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό του χωριού και η σορός της τα ταφεί στο κοιμητήριο, δίπλα στους αγαπημένους της γονείς.

Η οικογένειά της παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο ίδρυμα «Θεοτόκος» για την στήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες ή στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Related posts

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων

Ανακοίνωσε τα χείρıστα ο Λέκκας για τον σεισμό που έρχεται: «Θα υπάρχουν τεpάστιες απώλειες, θα φτάσει τα 8,2 Ρίχτερ»

«Εγκέλαδоς» με την προφητεία του Αγίου Παϊσίου – «Αuτά θα συμβούν στα νερά του Αιγαίου»