Αντώνης Κανάκης: Ο «θυελλώδης» έρωτας με τη Χριστίνα Μουστάκα, το μονόπετρο, οι φήμες για γάμο και ο χωρισμός

Αντώνης Κανάκης:

Ελάχιστες είναι οι φορές που ο Αντώνης Κανάκης, απασχόλησε τη δημοσιότητα με την προσωπική ζωή του. Μάλιστα πολλοί δεν γνωρίζουν ότι μεγάλο μέρος της προσωπικής του ζωής αποτέλεσε κατά το παρελθόν και η συνάδελφος του Χριστίνα Μουστάκα, το άλλοτε κορίτσι του Ράδιο Αρβύλα.

Ο Αντώνης Κανάκης και το γλυκό κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα Χριστίνα Μουστάκα λέγεται ότι είχαν σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα αν και ποτέ οι ίδιοι δεν το επιβεβαίωσαν.

Ο παρουσιαστής το 2010 ήταν φουλ ερωτευμένο με την συμπαρουσιάστρια της εκπομπής και πολλοί έκαναν λόγο για σχέση ζωής.

Οι ίδιοι, βέβαια, για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να… παίξουν με όσους τους «κυνηγούσαν», είχαν δώσει τότε ένα απίστευτο στιγμιότυπο, την ώρα που πήγαν να φιληθούν στην εκπομπή.

Η Χριστίνα Μουστάκα μόλις το ρολόι έδειξε 12 ακριβώς, έτρεξε να ευχηθεί στον Αντώνη Κανάκη για την ονομαστική του εορτή, του Αγίου Αντωνίου. Το βραχιόλι που φορούσε όμως, μπλέχτηκε στο μικρόφωνό του και δημιουργήθηκε σούσουρο στο στούντιο. «Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει κιόλας», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Οι υπόλοιποι έσπευσαν να τους ξεκολλήσουν, με την Χριστίνα Μουστάκα ακάθεκτη να προλογίζει το θέμα της. Τελικά, ο Σερβετάς τους απεγκλώβισε με τον Αντώνη Κανάκη να τον κράζει που του έκοψε την… τύχη.

Αντώνης Κανάκης: Η φήμη για την πρόταση γάμου στη Χριστίνα Μουστάκα

Την ίδια περίοδο φημολογείτο, μάλιστα, ότι ο Αντώνης Κανάκης είχε κάνει πρόταση γάμου στη Μουστάκα. Ο παρουσιαστής, σύμφωνα με όσα ανέφερε τότε το Ciao, είχε ήδη αγοράσει ένα πανάκριβο μονόπετρο για να συνοδέψει την πρόταση στην καλή του.

Για ακόμη μια φορά, όμως, ο ίδιος ήταν αρκετά περιπαικτικός με τα δημοσιεύματα, αποφασίζοντας να τα διαψεύσει με έναν ευφάνταστο τρόπο. Κι αυτό, γιατί σε μια από τις εκπομπές, όταν ήρθε η ώρα για τη στήλη του διαδικτύου, τη ρώτησε… πού ήταν το μονόπετρο που της πήρε, με αποτέλεσμα να γελάσουν συνωμοτικά, αν και ο Κανάκης είχε βρεθεί κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας με Ελληνίδα ηθοποιό.

Μετά τη λήξη της συνεργασίας της από τους Ράδιο Αρβύλα η Χριστίνα Μουστάκα κράτησε αποστάσεις από την τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια ασχολείται με τα επιχειρηματικά της σχέδια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ πρόσφατα έγινε μανούλα.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που μας δείχνει το καροτσάκι του μωρού της, χρησιμοποιώντας ως λεζάντα ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Ρόμπι Γουίλιαμς «Me and my monkey»

Related posts

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή