Αντώνης Παραράς: Ο κολλητός και συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη που έφυγε από τη ζωή στα 29 του χρόνια

Αντώνης Παραράς: Μια φιλία που ο Αντώνης Κανάκης δεν ξέχασε ποτέ

Σε προηγούμενη ανάρτηση είδαμε κάποιες από τις διάσημες φιλίες όπου είχαν πολύ άδοξο τέλος για τον γνωστό παρουσιαστή. Μπορεί ακόμη και τώρα ο Αντώνης Κανάκης να περνάει δύσκολες καταστάσεις με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, όμως στο παρελθόν υπήρξαν δίπλα του και πραγματικοί φίλοι!

Ένας από αυτούς ήταν ο Αντώνης Παραράς. Ο Αντώνης Παραράς ήταν Έλληνας παρουσιαστής του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό στα μέσα της δεκαετίας του ’90 με την εκπομπή «Comfuzio» στην ΕΤ3 (και εν συνεχεία στο STAR), στην οποία συμμετείχαν και ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο Αντώνης Παραράς πέθανε από λευχαιμία σε ηλικία 29 ετών στις 4 Φεβρουαρίου του 1997. Ο Αντώνης Κανάκηςκαι ο Σωτήρης Καλυβάτσης συνέχισαν με την εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν.», η οποία στην αρχή θα περιελάμβανε και τον Αντώνη Παραρά. Αυθόρμητα οι τηλεθεατές της εκπομπής έδωσαν στα αρχικά την ερμηνεία Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς. Αργότερα, οι δύο φίλοι αφιέρωσαν την επιτυχία του Α.Μ.Α.Ν. (και του spin-off του, Α.Μ.Α.Ν.: Τα Καθάρματα) στη μνήμη του αδικοχαμένου Παραρά.

Το γκρούπ του Αντώνη Κανάκη, Παραρά και Καλυβάτση

Όσοι έχουμε μεγαλώσει στα ’90s, εκτός από το ΑΜΑΝ των Αντώνη Κανάκη και Σωτήρη Καλυβάτση, δεν γίνεται να μην θυμόμαστε (με μια μικρή νοσταλγία προφανώς) και τον προπομπό της ιστορικής αυτής εκπομπής, το ακόμα πιο ιστορικό Cumfuzio!

Στο θρυλικό Cumfuzio, συγκροτήθηκε η «συμμορία» που πρωταγωνίστηκε για χρόνια στο ΑΜΑΝ μόνο που η ηγετική της ομάδα ήταν τριμελής: εκτός από τον Κανάκη και τον Καλυβάτση σε αυτή υπήρχε και ο Αντώνης Παραράς που πέθανε από καρκίνο. Το ΑΜΑΝ μάλιστα αποτελεί έναν φόρο τιμής στον Παραρά: τα αρχικά σημαίνουν Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη