Άντρας παλαιάς κοπής: O Βασίλης Μπισμπίκης με κουτάκι μπύρας στο χέρι και τσιγάρο σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Βασίλης Μπισμπίκης: Εθεάθη σε αγώνα του Παναθηναϊκού πιο casual από ποτέ

Είναι γνωστή η λατρεία του Βασίλη Μπισμπίκη για τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα ο ηθοποιός πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Άρη και φωτογραφήθηκε με οπαδούς της ομάδας.

Όχι ως… επίσημος, αλλά ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας. Μάλιστα, κάθισε στη Θύρα 13 και φωτογραφήθηκε με κάποιους ομοϊδεάτες του, ενώ ανέβασε και ένα story στο Instagram.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης, που είναι σε σχέση με την Δέσποινα Βανδή, σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει δηλώσει φανατικός φίλος της ομάδας.

«Παναθηναϊκός είμαι, στον Παναθηναϊκό πηγαίνω, όποτε μπορώ και δεν έχω παράσταση, κατά τ’ άλλα πιο πιτσιρικάς ήμουν συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα Final 4, Ισραήλ, Βαρκελώνη, Παρίσι. Έχω πάει, με καράβι στο Ισραήλ. Στα άλλα με λεωφορείο.

Η εκδρομή που πήγαμε στο Μπερσί για το ευρωπαϊκό, ήταν 15 μέρες γιατί πριν ήμασταν μία εβδομάδα Ολλανδία, που είχαμε κερδίσει 1-0 τον Άγιαξ. Ήμουν μέσα. Ήμασταν 15μερη εκδρομή. Με ένα πούλμαν είχαμε φύγει από Ελλάδα και καπάκι πήγαμε Μπερσί και παίρνουμε και το ευρωπαϊκό. Καταλαβαίνεις τι τρέλα ήταν αυτή’», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του, στην εκπομπή «Pick ‘N Roll».

Βασίλης Μπισμπίκης: Στιγμιότυπο από τον χθεσινό αγώνα

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024