Άντζελα Δημητρίου: Το πολυτελές σπίτι που έχασε για 10.000 ευρώ, το έδωσε στην κόρη της και μετά βγήκε στο σφυρί

Άντζελα Δημητρίου: Το δάνειο και τα προβλήματα με την τράπεζα

Μια περιπέτεια με δάνεια, σπίτι και δημοπρασίες είχε η γνωστή τραγουδίστρια, μια ιστορία στην οποία εμπλεκόταν και η κόρη της.

Η Άντζελα Δημητρίου από την αρχή της καριέρας της, έχει κερδίσει πολλά χρήματα τα οποία επένδυσε σε ακίνητα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες στη ζωή της, δίνοντας «μάχες» ειδικά για ένα ακίνητο, που βρισκόταν στην ιδιοκτησία της και είχε ιδιαίτερη αξία, αφού έμεινε σε αυτό για χρόνια ολόκληρα.

Για αυτό το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη η Άντζελα Δημητρίου έχει δώσει πολλές μάχες

Για αυτό το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη η Άντζελα Δημητρίου έχει δώσει πολλές μάχες για να το κρατήσει στην ιδιοκτησία της, αφού πολλές φορές την είχαν χτυπήσει το κουδούνι της για να το κατασχέσουν.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που με νύχια και με δόντια κατάφερε να το σώσει, δουλεύοντας σκληρά, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της δεν μένει πια εκεί. Εδώ και καιρό, έχει μετακομίσει σε ένα διαμέρισμα, παίρνοντας μαζί της όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τους δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους της.

Ο πραγματικός λόγος, βέβαια, ήταν το ότι θέλησε να το αφήσει εξ ολοκλήρου στην κόρη της Όλγα, για να κάνει τη δική της προσωπική αρχή με τον σύζυγό της Φώτη.

Η θυσία της Άντζελας Δημητρίου για την κόρη της

Ως μητέρα πάνω από όλα η Άντζελα Δημητρίου, όπως θα έκανε και κάθε μάνα, «θυσιάστηκε» για το παιδί της, μετακομίζοντας στην Άνω Γλυφάδα σε ένα νέο και μικρότερο διαμέρισμα ώστε να έχει όλη την άνεση για την προσωπική της ζωή.

Στο τέλος, όμως, η κόρη της, Όλγα, έφτασε σε σημείο να χάσει το σπίτι όπου ζει στην Ηλιούπολη, για ένα χρέος 10.000 ευρώ, σύμφωνα με την εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο.

Όπως είχε αναφερθεί στην εκπομπή του «Ε», η τραγουδίστρια είχε πάρει ένα δάνειο από μια τράπεζα, το οποίο δεν είχε αποπληρώσει και είχε μείνει ένα πολύ μικρό ποσό ως χρέος.

Από το 2008 μέχρι το 2017, το σπίτι αυτό έχει βγει σε πλειστηριασμό γύρω στις 7 με 8 φορές και είχε υποθηκευτεί τρεις φορές από την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ έχει κατασχεθεί λόγω οφειλής ύψους 3.800 ευρώ που είχε η Άντζελα Δημητρίου.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη