«Απ’ την πολλή δουλειά, έφτασα να κοιμάμαι στη λιμουζίνα του πεθερού μου» δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη

Η απόκαλυψη της Κατερίνας Στικούδη

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια. Μάλιστα, η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πως κάποια στιγμή από την πολύ δουλειά βρέθηκε να κοιμάται στην λιμουζίνα του πεθερού της, μια δήλωση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” στον Alpha παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη το πρωί της Παρασκευής. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, τονίζοντας πως έχει υπάρξει περίοδος που λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας, αναγκάστηκε να κοιμάται στη… λιμουζίνα του πεθερού της.

“Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο και ανακοινώσιμο. Συζητάμε και περιμένουμε ταυτόχρονα. Λες να τα κάνω και τα δυο (My Style Rocks και J2US); Θεέ μου! Το φαντάζεσαι; Όχι! Θα κοιμόμουν σε ένα αυτοκίνητο, όπως έκανα κάποτε. Το έκανα και αυτό”, ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

“Υπήρχαν στιγμές που δεν προλάβαινα να γυρίσω σπίτι και έχει ο πεθερός μου μια μεγάλη λιμουζίνα, σαλόνι μεγάλο, κανονικό σπίτι είναι αυτό, δεν είναι αυτοκίνητο και έχει τύχει να κοιμηθώ δυο βράδια μέσα στο αυτοκίνητο. Μη φανταστείς πολλές ώρες, 1-2 για να κλείσω λίγο τα μάτια μου. Δεν το ξανακάνω”, είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Στικούδη.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Κατερίνας Στικούδη -«Απ’ την πολλή δουλειά, έφτασα να κοιμάμαι στη λιμουζίνα του πεθερού μου»

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει