«Απαγορεύονται τα σκουπίδια»: Η νέα ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα με μαγιό και το νέο μήνυμα τα κιλά της

Δανάη Μπάρκα: Η αποστομωτική απάντηση στα αρνητικά σχόλια

Στο κέντρο της επικαιρότητας έχει βρεθεί τα τελευταία 24ωρα η δημοφιλής παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, λόγω κάποιων καλοκαιρινών φωτογραφιών που ανέβασε στον λογαριασμό της. Πιο συγκεκριμένα, πολλά ήταν τα θετικά σχόλια και τα δημοσιεύματα που δήλωναν το όμορφο μήνυμα που περνάει σχετικά με την ομορφιά του σώματος ανεξάρτητα από τα κιλά.

Η νέα φωτογραφία που ανέβασε η Δανάη Μπάρκα με την απάντηση της

Στη συνέχεια, ακολούθησε η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου η οποία εξέφρασε την διαφωνία της με τα σχόλια που γράφτηκαν στο διαδίκτυο για την Δανάη Μπάρκα για τις φωτογραφίες που ανέβασε η παρουσιάστρια με το μαγιό της. Η τοποθέτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε κύμα αντιδράσεων με τη Δανάη Μπάρκα να δίνει τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή της.

«Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ ότι αν πιάσω στο στόμα μου αυτό το όνομα θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί, έχω ερωτευθεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες, φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα, δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου» ήταν μερικά από όσα είπε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της. (δες εδώ ολόκληρη την τοποθέτηση της παρουσιάστριας)

Λίγες ώρες μετά, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της με μαγιό και έγραψε: «Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται, είναι τα. σκουπίδια… Να χαμογελάτε κούκλοι μου. (Σας ευχαριστώ./ξέρετε εσείς).

Related posts

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί