Απαλλαγείτε από τη μούχλα και τα άλατα του μπάνιου: Χωρίς τρίψιμο, με δύο απλά και οικονομικά υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα

Σπιτικό καθαριστικό: Ο τρόπος για να απαλλαγείτε από τη μούχλα

Μία από τις πιο δύσκολες και κουραστικές οικιακές δουλειές είναι το καθάρισμα του μπάνιου, που οι περισσότεροι προσπαθούμε κάθε φορά να αποφύγουμε, λόγω της μούχλας και των αλάτων. Σε αυτό το άρθρο όμως, σας έχουμε το κατάλληλο, ισχυρό, σπιτικό καθαριστικό για να απαλλαγείτε εύκολα από όλα όσα σας προκαλούν πονοκέφαλο.

Ο λόγος είναι ότι τα άλατα και η μούχλα είναι από τους πιο δύσκολους λεκέδες μέσα στο σπίτι. Μπορεί να τρίβετε με τις ώρες και εκεί που νομίζετε ότι τελειώσατε να εμφανιστούν ξανά. Τα περισσότερα πλακάκια μπάνιων πάλι έχουν διαβρωθεί από τα άλατα και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ όπως ήταν οταν τα αγοράσατε.

Το καθάρισμα στα πλακάκια από την μούχλα και την βρωμιά είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται κάτι δυνατό και αποτελεσματικό όμως τα απορρυπαντικά του εμπορίου είναι γεμάτα με επικίνδυνα χημικά που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας.

Σήμερα, θα σας αποκαλύψουμε την συνταγή για ένα φυσικό και σπιτικό καθαριστικό που δεν έχει καθόλου χημικά και δεν βλάπτει την υγεία σας.

Απαλλαγείτε από τη μούχλα και τα άλατα του μπάνιου: Χωρίς τρίψιμο, με δύο απλά και οικονομικά υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα

Τα υλικά και οι οδηγίες του σπιτικού καθαριστικού

  1. 1 κούπα από υγρό σαπούνι
  2. 1 κούπα λευκό ξύδι
  3. Άδειο μπουκάλι σπρέι
  4. Ένα καθαρό ύφασμα

1. Ζεσταίνετε το λευκό ξύδι για 3 λεπτά και μετά το ρίχνετε μέσα στο άδειο μπουκάλι.

2. Ύστερα ρίξτε το υγρό σαπούνι και ανακατέψτε καλά τα δύο συστατικά.

3. Συνεχίζετε ψεκάζοντας το μείγμα στα πλακάκια και τις επιφάνειες του μπάνιου που χρειάζονται καθάρισμα.

4. Αφήστε το υγρό Σπιτικό Καθαριστικό να δράσει για ένα λεπτό και μετά καθαρίστε την επιφάνεια με το πανί.

Tip: Αυτό το καθαριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει και να απολυμάνει ακόμη και την λεκάνη και τον νεροχύτη σας. Επίσης μπορείτε να σφουγγαρίσετε και τα πλακάκια όλου του σπιτιού σας με ξύδι, 2 – 3 σταγόνες υγρό σαπούνι και μια κούπα ξύδι.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo