Απασφάλισε η Άννα Κορακάκη: «5 άτομα μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο – Όταν εγώ προσπεράσω τα μικρόφωνα, όμως, θα είμαι σνομπ»

Άννα Κορακάκη: Εξέφρασε την ενόχληση της για την απουσία δημοσιογράφων μετά από την κατάκτηση μεταλλίου

Η Ολυμπιονίκης σκοποβολής, Άννα Κορακάκη εξέφρασε την ενόχληση της για την απουσία Μέσων Ενημέρωσης κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο έπειτα από νέα διάκριση της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την εξασφάλιση θέσης στους Ολυμπιακούς Άγώνες. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που το καταφέρνει αυτό.

Υπενθυμίζεται, πως η Άννα Κορακάκη διακρίθηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 10μ αεροβόλο πιστόλι) και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα λάβουν χώρα το 2024 στο Παρίσι.

Έτσι, λοιπόν, η Άννα Κορακάκη έγραψε τα εξής στο Facebook:

Άννα Κορακάκη: Η ανακοίνωση της στο Facebook

«Πέντε σε αριθμό (όσοι και οι Ολυμπιακοί κύκλοι)… Τόσοι ήταν εκείνοι που μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή μας στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, απ’ όπου επιστρέψαμε και με μετάλλιο και με πρόκριση για τους ΟΑ «Παρίσι 2024».

Οι «λίγοι και καλοί» που λέει ο λαός μας, φίλοι, που ήταν ήδη εκεί, από τα πρώτα μου μετάλλια (και πριν από αυτά), ως μικρό κορίτσι. Είναι εκείνοι, που, θα σπρωχτούν άγαρμπα (ναι, κυριολεκτικά θα σπρωχτούν), αν επιστρέψω από τους επόμενους Ολυμπιακούς με ένα μετάλλιο για τη χώρα. Θα σπρωχτούν, εξαιτίας των -χωρίς υπερβολή- επιδρομικών διαθέσεων και «ληστρικών κινήτρων» δημοσιογράφων, που με περισσό πάθος, θα κατηγορούν στην TV -με αφορμή το Ολυμπιακό μετάλλιο- οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο «φταίει», που δεν προβάλλονται «τα παιδιά που μας κάνουν τόσο περήφανους με τις τεράστιες διακρίσεις τους».

Κι όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα, και τρέξω στη μάνα μου, τη Νίκη, τον Ηλία, το Νίκο, την Έλενα, τον Βαγγέλη, το Θοδωρή και όοολους εσάς, θα είμαι «σνομπ».

Δεν πειράζει, θα είμαι τουλάχιστον αληθινή, όπως πάντα».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα