Απασφάλισε η Φλορίντα Πετρουτσέλι για τον Μικρούτσικο: «Η Όλγα Τρέμη μπορεί να μην ήθελε να μάθει ολόκληρος ο ντουνιάς αυτή τη σχέση»

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Εμένα σαν γυναίκα με θυμώνει» ανέφερε, μεταξύ άλλων

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε τις επίμαχες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμη και τη σχέση που διατηρούσαν κατά το παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της επέλεξαν να μην προβάλουν όλη τη συνέντευξη και την αποκάλυψη του παρουσιαστή για τις ερωτικές σχέσεις του με τη δημοσιογράφο.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε έξω από τα δόντια στον αέρα της εκπομπής, με αφορμή τις δηλώσεις του παρουσιαστή τονίζοντας πως ίσως η ίδια να μην ήθελε να μαθευτεί τίποτα τέτοιο.

Απασφάλισε η Φλορίντα Πετρουτσέλι για τον Μικρούτσικο: «Η Όλγα Τρέμη μπορεί να μην ήθελε να μάθει ολόκληρος ο ντουνιάς αυτή τη σχέση»

Οι δηλώσεις της Φλορίντα Πετρουτσέλι για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Θεωρώ ότι ένας άντρας, ένας κύριος δεν θα έπρεπε σε καμιά περίπτωση μετά από τόσα χρόνια να αναφέρει τέτοιες λεπτομέρειες, τις οποίες εμείς δεν τις έχουμε πει που αφορούν μια γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη, έχει παιδιά, είναι σε μια άλλη κατάσταση. Το θεωρώ πολύ αρνητικό.

Εμένα σαν γυναίκα με θυμώνει και πραγματικά μπαίνω και λίγο στη θέση της, μπορεί η Όλγα Τρέμη να μην ήθελε να μάθει ολόκληρος ο ντουνιάς αυτή τη σχέση. Μπορεί να μην το έχει πει καν στα παιδιά της και βγαίνει πρώτη μούρη η είδηση. Δεν θα ένιωθα καλά στη θέση της» τόνισε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo