Απασφάλισε η Νικολέττα Ράλλη: «Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού»;

Νικολέττα Ράλλη: Η τοποθέτησή της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την περίοδο της συνεργασίας της με τον Alpha μίλησε η Νικολέττα Ράλλη μέσα από την εκπομπή της στο OPEN.

«Τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη που είχε οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού; Τόσο κακό είναι; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Γιατί εκεί, συγγνώμη αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Εγώ να πω ότι την συμπαθώ πολύ την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ όμως τους γλείφτες», ανέφερε η παρουσιάστρια. «Να μην φοβάσαι να χάσεις τη δουλειά σου και δεν το λέω επειδή είμαι η Ωνάση και σας το λέω αυτό εκ του ασφαλούς και εγώ έχασα δυο χρόνια τη δουλειά μου κι όχι επειδή ήμουν μάνα, για άλλους λόγους και μακάρι να μπορούσα να βγω να πω το γιατί με είχαν παγιδεύσει και δεν μπόρεσα να βρω πουθενά δουλειά.

Έδινα το χέρι και την επόμενη μέρα δεν με έπαιρναν ποτέ για δουλειά. Είναι μορφή κακοποίησης, είναι μορφή κλίκας. Όλα αυτά δεν έγιναν επειδή δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου, αλλά επειδή ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι δημόσιες σχέσεις», είπε η Νικολέττα Ράλλη στον αέρα της εκπομπής της.

Βίντεο με τις δηλώσεις της Νικολέττας Ράλλη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει