«Απασφάλισε» ο Γιώργος Γερολυμάτος για Βανδή – Μπισμπίκη: «Όσο πιο σεμνά και μαζεμένα, τόσο πιο κυριλάτα κι όμορφα»

Βανδή – Μπισμπίκης: Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Γερολυμάτος

Φωτιά έχουν πάρει τα μίντια από τη τελευταία εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη στο μαγαζί που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή. Πολλοί υποστήριξαν το ζευγάρι όμως και πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως έχει παραγίνει αυτή η κατάσταση.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην καριέρα του, αλλά και την τελευταία εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, δήλωσε για την «τελευταία του ημέρα στο τραγούδι»: «Μόλις αρχίζω να αλλάζω μορφή και γίνω λίγο πιο μεγάλος και πάψει να υπάρχει η νεανικότητά μου, είπα θα φύγω αξιοπρεπώς για να μείνω και στην ιστορία».

Στη συνέχεια, σχολίασε τον πολυσυζητημένο χορό του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.

Το σχόλιο του Γιώργου Γερολυμάτου για τη τελευταία εμφάνιση Βανδή – Μπισμπίκη

«Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό και παρόλο που και για τη δική μου προσωπική ζωή έχουν γραφτεί πολλά, δεν χρησιμοποίησα ποτέ σκάνδαλα. Τα απέφευγα για να είναι καθαρή η καριέρα μου. Όσο πιο σεμνά και μαζεμένα, τόσο πιο κυριλάτα κι όμορφα θα είναι τα πράγματα», δήλωσε.

«Η δική μου γυναίκα δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, αλλά αν τυχόν είχα μια γυναίκα, μπορεί να έφτανα μέχρι το διαζύγιο. Είμαστε άξιοι των συνεπειών, μετά από τέτοιες κινήσεις. Αν έχουμε αμερικανοποιηθεί τόσο πολύ, με γεια μας, με χαρά μας», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη